Almanya’da Çöpten Şişe Toplayarak Türkiye’ye Tatile Gidilir mi?

Gel topla o zaman.
Bu işsizlerin yapabileceği bir şey, beyaz yakalı adam bunu yapamaz.

Onlar tatil diye gelip şişe toplamaya burada devam ediyorlardır

Alışmış kudurmuştan beterdir almanyadaki fatura parasını çıkarıp gidelim bari derler

Kapitalizm sağolsun

Bu hic hos degil Mod ve Adminlerden Temennim Böyle Basliklari Engelleyin.
Biraz Irkciliki oluyo . Ben Almanyadan. Yoksa Burayi terkederim.
Saygilar

Ismail Demir kol :Hayatinda Turkiyeye tatilden baska sebeple ugramamis bir insana Turk demek hata olur, Ne yasadigimizi bilmeyen insanlari kulturumuze dahil etmeyelim. Almancilar da en fazla Almanci olabilir Turk olamaz.

Bu Ne ya

Buna senmi karar vereceksin . Türklügün kitabini yazdinda 70 ülkede Bestsellermi oldun cen

Cani sikilan iki Tuborg atip Kadin yüzü görmeyen cahil gaza gelen insanlar var malesef.

forumun seviyesi yerlerde, yakinda kimse kalmaz burda, devamke.

gidilir hem de cok rahat

tanesi 0,25 cent ediyor

Bu otomatlar neye göre çalışıyor bu sistem her şişeyi kabul etmiyordu heralde pressleyip atabiliyor musun misal. Eğer oluyorsa bu kadın türkiyede içtiği kolaları bedavaya getirmek için geri dönüşte de burada içtiklerini bavula pressleyip iade alıyordur.

Ayrıca Türkiye'yi geç Almanya için bile güzel para yav 25 cent. Türkiye'de aynı sistem olsa 25 kuruş için bir 10 tane şişe ister.
1 saat sağlık için yürüyüş yap iki kuruvasan bir meyve suyu parası çıksın soran olursa da daha güzel bir dünya için çabalıyorum dersin çiçek gibi iş.

Bu otomatlar neye göre çalışıyor bu sistem her şişeyi kabul etmiyordu heralde pressleyip atabiliyor musun misal. Eğer oluyorsa bu kadın türkiyede içtiği kolaları bedavaya getirmek için geri dönüşte de burada içtiklerini bavula pressleyip iade alıyordur.

Ayrıca Türkiye'yi geç Almanya için bile güzel para yav 25 cent. Türkiye'de aynı sistem olsa 25 kuruş için bir 10 tane şişe ister.
1 saat sağlık için yürüyüş yap iki kuruvasan bir meyve suyu parası çıksın soran olursa da daha güzel bir dünya için çabalıyorum dersin çiçek gibi iş.

pressleyip olmuyor

her sisenin üstünde bir barkod var onu okuyor

eger okunacak hali yoksa kabul etmiyor siseyi

118048833-h-720.jpg

Bu hic hos degil Mod ve Adminlerden Temennim Böyle Basliklari Engelleyin.
Biraz Irkciliki oluyo . Ben Almanyadan. Yoksa Burayi terkederim.
Saygilar
irkcilik mi ne alaka
sosyal bir deneye yapilmis videodaki kisi ugandali da olabilirdi herhangibir irka ozel degil ki bu.

Sadece şişe toplayarak benden çok kazanabiliyor, boşuna debelenip durduyorum. Moralim bozuldu

anladigim kadariyla bazi gerceklerin disa vurulmasindan bozulan , rahatsiz olan hatta bulundugu avantajli kosullarin paylasilmasindan oturu panikleyen kisiler goruyorum forumda.

oysa turkiye'de tam tersi dibi gormus bir sosyoekonomik ortam var.bu video bunu tiye alan biraz da ozelestri yapmamizi saglayan bir sosyal deney aslinda.

videoyu hazirlayan kisinin da daha uzun bir versiyon ile bunu hiciv etmek istedigini biliyorum

Geri
Üst Alt