Almanya’da Film Gibi Soygun!

Ben Türkiye ye kacitigini sanmiyorum. Bu cok öngörülür olur. Kanimca Güney Amerika ülkelerinden birisine kacmis olma ihtimali yüksek.

Bunun da tosuncak'ta oldugu gibi baskalari vardir arkasinda bence. Yani tek basina yaptigini düsünmüyorum.

Almanlar da Türkiye'ye kactigini tahmin ediyor, bu gercekten pek akilli olmaz. Ben olsam dedigim gibi suclu iade anlasmasi olmayan güzel bir ülkeye kacardim. O kadar parayla kendine yeni kimlik bile ayarlarsin.

Bunun da tosuncak'ta oldugu gibi baskalari vardir arkasinda bence. Yani tek basina yaptigini düsünmüyorum.

Almanlar da Türkiye'ye kactigini tahmin ediyor, bu gercekten pek akilli olmaz. Ben olsam dedigim gibi suclu iade anlasmasi olmayan güzel bir ülkeye kacardim. O kadar parayla kendine yeni kimlik bile ayarlarsin.
Tam bir Casa de Papel olayi diyebilirmiyiz Can bey?

Arjantin
Bu is icin bicilmis kaftan

Kuba o konuda cok karisik. Kuba yapmistir tahminen

Küba iade anlasmasi olmayan ülkeler arasinda yaziyordu internette, tabi her sucluya spesifik yaklasiyor olabilirler pek bir bilgim yok bu konuda.

Ama hanimefendiyi zor günler bekliyor, yakalanmadan önce paranin sefasini sürer umarim.

Geri
Üst Alt