Alp Yalman'ın Karşısına Hukukçu Rakip!

Kanımca ekip daha önemli burada birçok kişinin ortak paydası olan adamlar ekibinde yer alırsa başkanın yaşıda ismide çok önemli olmaz .

Kim olduğuna dair en ufak bir fikrim yok lakin iyi yönetim kurarsa neden olmasın, seve seve kurumsallaşmış oluruz fena mı

Ne hallere düştü koca kulüp. KINA YAK EGOİST.....

Yazıklar olsun şu forumdan bi tane başkan adayı çıkaramadık

sy2(1).jpg

Adam zor yürüyor be..

aysala sallayanlara da güzel oldu bu
alin size adam gibi baskan adaylari :asd:
aziz bunlari 1 haftada harcar ama olsun bizim mal taraftara müstahak

harbi mason kulübüz hep yaşlılar aday oluyor

Bu adam ne yapar bilemem nuri ama alp yalman sayesinde sen uefa kupasını kaldıra bimişin sonucta.
Herkes farük sürenin yaptığını düşünüyor ama asıl operasyonu alp yalman ile yapıldı.
Ama bende yalmanı istemiyorum başka nedenden dolayı. Ünal aysal başkanı fasla abartmayın. Amatör branşları bir kenara bırakıyorum, ne gibi başarısı onundur diye biliyoruz?
Verdiği zarar çok daha büyük, şimdiki erken secim volume 2 dahil.

Fatih 31 yasindasin sanirim. Yalman dönemini nasil bu kadar ince ayrintilariyla hatirliyorsun? Cok merak ediyorum. Sundan soruyorum, senden yasca büyük kuzenlerim var, onlar bile zar zor hatirliyor.

Ne demek istiyorsun anlamiyorum. Basarilar Terimin mi demek istiyorsun? Before/after Aysal yapalim. Her konuda karsilastiralim. Gercekler ortaya cikar.

Bu adam aday mı değil saat altı oldu eğer adaysa şimdiye kadar listesini genel kurula vermesi gerekirdi. Vermiş mi ki millet resmen adaymış gibi yorumlarda bulunuyor?

bu dedemis büyük ihtimal adi üstü baskan olacak, gercek baskanligi ikinci baskan yürütür artik kim varsa listesinde

Fatih 31 yasindasin sanirim. Yalman dönemini nasil bu kadar ince ayrintilariyla hatirliyorsun? Cok merak ediyorum. Sundan soruyorum, senden yasca büyük kuzenlerim var, onlar bile zar zor hatirliyor.

Ne demek istiyorsun anlamiyorum. Basarilar Terimin mi demek istiyorsun? Before/after Aysal yapalim. Her konuda karsilastiralim. Gercekler ortaya cikar.
terimin midir o şampiyonluklar gruptan çıkmalar bilmem ama aysalın olmadığı kesin

duygun hocanın listesiymiş

listesi: abdurrahim albayrak, ebru köksal, mete ikiz, hamdi yasaman, arda üçer, dursun özbek, ural aküzüm

Geri
Üst Alt