- 13 Temmuz 2011
- 9.038
- 5
- 1.023
Kanımca ekip daha önemli burada birçok kişinin ortak paydası olan adamlar ekibinde yer alırsa başkanın yaşıda ismide çok önemli olmaz .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Yazıklar olsun şu forumdan bi tane başkan adayı çıkaramadık
Bu adam ne yapar bilemem nuri ama alp yalman sayesinde sen uefa kupasını kaldıra bimişin sonucta.
Herkes farük sürenin yaptığını düşünüyor ama asıl operasyonu alp yalman ile yapıldı.
Ama bende yalmanı istemiyorum başka nedenden dolayı. Ünal aysal başkanı fasla abartmayın. Amatör branşları bir kenara bırakıyorum, ne gibi başarısı onundur diye biliyoruz?
Verdiği zarar çok daha büyük, şimdiki erken secim volume 2 dahil.
aysala sallayanlara da güzel oldu bu
alin size adam gibi baskan adaylari
aziz bunlari 1 haftada harcar ama olsun bizim mal taraftara müstahak
terimin midir o şampiyonluklar gruptan çıkmalar bilmem ama aysalın olmadığı kesinFatih 31 yasindasin sanirim. Yalman dönemini nasil bu kadar ince ayrintilariyla hatirliyorsun? Cok merak ediyorum. Sundan soruyorum, senden yasca büyük kuzenlerim var, onlar bile zar zor hatirliyor.
Ne demek istiyorsun anlamiyorum. Basarilar Terimin mi demek istiyorsun? Before/after Aysal yapalim. Her konuda karsilastiralim. Gercekler ortaya cikar.
İyi güzel nerden oy atıyoruz