Alp Yalman'ın Karşısına Hukukçu Rakip!

Fatih 31 yasindasin sanirim. Yalman dönemini nasil bu kadar ince ayrintilariyla hatirliyorsun? Cok merak ediyorum. Sundan soruyorum, senden yasca büyük kuzenlerim var, onlar bile zar zor hatirliyor.

Ne demek istiyorsun anlamiyorum. Basarilar Terimin mi demek istiyorsun? Before/after Aysal yapalim. Her konuda karsilastiralim. Gercekler ortaya cikar.

Futboldaki bu başarılar terim, dürüst ve albayrakındır bence ama konu o değildi. Alp yalman dönemini hatırlamam gerekmiyor, hatırlatan büyüklerim var sonucta . O dönem sadece futbolu takip ediyordum ama tabiki.
82li doğumluyum bu arada yaşıma kafana taktıysan

Futboldaki bu başarılar terim, dürüst ve albayrakındır bence ama konu o değildi. Alp yalman dönemini hatırlamam gerekmiyor, hatırlatan büyüklerim var sonucta . O dönem sadece futbolu takip ediyordum ama tabiki.
82li doğumluyum bu arada yaşıma kafana taktıysan

Yasina kafayi takmadim, 31 olarak görmüstüm diye hatirladim 2-3 ay önce. Hayret 120 milyon dolardan fazla harcayan Baskanin hic payi yok diyorsun yani.

Yasina kafayi takmadim, 31 olarak görmüstüm diye hatirladim 2-3 ay önce. Hayret 120 milyon dolardan fazla harcayan Baskanin hic payi yok diyorsun yani.

Kendi cebinden mi harcamış? Öyleyse bir şey demem ve özür dilerim. Hiç yokdur emeği ama yanlış oldu belkide. Futbolda 1% katkısı olmuşdur az çok.
Zaten olmasın fazladan . Olduda ne oldu. Batırdı ortalığı . Finanz, sponsor işlerini sadece yapacakdı , gerisine karışmayacakdı ki ali dürüst varken karışmıyordu pek zaten.
Bol bol payını alıyordu tv lere çıkarak. Hani beni pek görmesiniz kamera karşısında diyen başkanımız? Brad pit bukadar tv ye çıkmamışdır yerli ve yabanci tv lerde

Bazı Fatocuları görüyorumda, sizlere Aziz Yıldırım gibi başkan lazım. Biat kültürü çocukları sizi.

Kendi cebinden mi harcamış? Öyleyse bir şey demem ve özür dilerim. Hiç yokdur emeği ama yanlış oldu belkide. Futbolda 1% katkısı olmuşdur az çok.
Zaten olmasın fazladan . Olduda ne oldu. Batırdı ortalığı . Finanz, sponsor işlerini sadece yapacakdı , gerisine karışmayacakdı ki ali dürüst varken karışmıyordu pek zaten.
Bol bol payını alıyordu tv lere çıkarak. Hani beni pek görmesiniz kamera karşısında diyen başkanımız? Brad pit bukadar tv ye çıkmamışdır yerli ve yabanci tv lerde

Terimin büyük bütce olmadan, düsük bütceyle basarili olacağina asla inanmiyorum. Milli takimda da basarili olacağina inanmiyorum. Cok fazla sorun var. Drogbayi alacak kimsede yok. Diğer konuda yorum yapmaya gerek görmüyorum. Aysal cebinden verdiğini söyledi. Terime göre cebinden yardim ediyor. Gecen gün Somaya yardim gönderdi. GS Storeden aldiği ürünleri gönderdi. Daha bilmiyoruz, kim bilir daha ne kadar yardim ediyor. Aysali taniyanlar, cok yardimsever olduğunu söylüyorlar zaten. Sorumlulukta ona ait. GS, 2013 yilindaki harcamalar, yani Terim transferleri nedeniyle FFPden ceza aldi. Aysal elestirildi, Terim degil. Terim yillik 2 milyon euro aldi. Primler vs haric. GS ve Aysal sayesinde bitmis kariyerini tekrar yükseltti. 1 milyon tl aldiği milli takima 5 milyon euroya geri döndü.Neyse uzatmaya gerek yok.TS macini izleyim ben.

Son düzenleme:
alp yalman tedarikçileri olarak rakibimize başarılar diliyoruz
iyi oynayan kazansın

Geri
Üst Alt