Alp Yalman'ın Listesi Şekillenmeye Başladı

iki günlük ömrü kalmis, tek istegi galiba fenere 4yildizi tatirmak

iki günlük ömrü kalmis, tek istegi galiba fenere 4yildizi tatirmak
Aysal la Yalman aynı yaşta ayrıca Yalman gelmiş geçmiş en iyi başkanlardandır tamam Aysalın gitmesi.üzücü ama abartmayın artık fenere de az ayar vermişliği yoktur polatla karıştırmayalım

Aysal la Yalman aynı yaşta ayrıca Yalman gelmiş geçmiş en iyi başkanlardandır tamam Aysalın gitmesi.üzücü ama abartmayın artık fenere de az ayar vermişliği yoktur polatla karıştırmayalım

adam daha gecen dedi ki destek olmaliydik fenere -.- gitsin adnan polat gibi feneri tutsun

alp yalman ve helvacı dan başka aday çıkmazsa hiç şaşmam. ikiside birbirinden kötü.

Bu adamın başkanlık yılları ta 20 sene öncesine kadar dayanıyor. O zamanlar ile bu zaman arasında inanılmaz farklar oluştu. Fanatizmin doruklara ulaşmadığı, kulüpler için başarının zorunlu olmadığı, futbolun bacasız sanayi haline gelmediği dönemlerde başkanlık yapmakla, bu dönemde yapmak arasında ciddi farklar var. Bunu kaldırabileceğine, mevcut ortama uyum sağlayabileceğine pek ihtimal vermiyorum.

Aysal dönemi boyunca Galatasaray sadece sahada savaşmadı, saha dışında da herkesle savaştı. Bugün gelinen noktada devlet bile Galatasaray'a alenen düşmanlığını ilan etmiş durumda. Sürekli önüne engeller çıkarılan, haksızlıklara maruz kalan, devamlı tehdit edilen bir kulüp olarak bunun karşısında yıkılmadan dik durabilmek her yiğidin harcı değildir.

Alp Yalman ve kuracağı yönetimin çok kolay sindirilebilme potansiyeli var gibi görüyorum. Belki de yanılırım, benim ki sadece bir öngörü. Umarım da yanılırım. Aysal belki Yalman'dan 1 yaş küçük ama gerek fiziksel bakımdan, gerekse çağa ayak uydurabilme bakımından kat be kat üstün bir isimdi. Enerjikti, kararlıydı, ne ezeli rakipler karşısında ne de siyasetin ele geçirdiği kurumlar karşısında duruşundan taviz vermedi. Bu vizyonun yarısına bile erişse Yalman için büyük başarı olur ama bunun olabilme ihtimalini çok zor görüyorum.

Gitsin Jurassic Park'ta aday olsun. Geri kafalılık yapıp Melo'yu, Wesley'i falan da göndermeye kalkar. Allah korusun.

Galatasaray’ın muhalif isimlerinden Aşkın, Enver Aysever’in sorularını yanıtladı.

Aşkın, TT Arena’nın açılışı sırasında Başbakan Erdoğan’ın protesto edilmesini, gecekondusu yıkılan 40-50 kişinin kışkırtması sonucu olduğunu iddia etti. Aşkın, protestoyla ilişkisi olmadığını vurgulayarak, “TT Arena’nın yapılmasında Başbakan Erdoğan’ın büyük katkısı var” dedi.

Alp Yalman' ı -Kendi dönemi şartlarında- kulübe en fazla faydayı sağlayan başkanlardan biri olarak görmüşümdür hep, F/P bakış açısını da hesaba katarak...

Sportif başarı önemli olmakla birlikte; bir yönetimin öncelikli görevi, tutarlı bir planlama ile kulübün ekonomisini güçlü tutmak ve görev verdiği liyakat seviyesi en yüksek profesyonellere, çalışabilecekleri en uygun ortamı sağlamaktır, herşey mükemmelkende sportif başarının garantisi olmaz kısa vadede ama bunlar doğru yapıldığı zaman uzun vadede başarının gelmesi kaçınılmazdır...

Bu bağlamda Alp Yalman yönetiminin bıraktığı güçlü mali yapının kaymağını yiyen Faruk Süren için 'Efsane', Alp Yalman için 'Çöp' yaftalarının bu denli rağbet görmesini hiç doğru bulmuyorum...Süren döneminde yapılan kontrolsüz harcamalar, AIG-Stad fiyaskoları değil mi sonraki 10 yılı heba eden?...Allahtan camia bir şekilde gücünü gösterebildi, rakipler türlü saçmalıklarla bu aciz durumumuzu değerlendiremedi de birkaç şampiyonluk kazanıp farkın açılmasını engelleyebildik...

''Alp Yalman başkan olsun!'' anlamında söylemiyorum bunları, zamanının geçtiğini düşünenlerdenim...Zaten kendisinin de başkan seçilme kararlılığı ve niyetinde olduğunu hiç sanmıyorum, öyle olsa camianın belirleyici unsurlarıyla kontakt kurup hepsini bağlamadan ortaya çıkmazdı, cin gibi adamdır!...

alin iste ,alp yalman gelirse mustafa denizliyi getiriyormus takimin basina..ntv sporda hincal ulucla roportaj yapmis seyrettim simdi :( sizin vizyonunuz bu kadar olur

10 15 günde hiçkimse olumlu bir aday listesi toplayamaz. Ama sayın Yalman'a güveniyorum. Kimsenin elini taşın altına koyamadığı bu dönemde aday olması bile büyük bir cesaret örneği. Umarım hayırlısı olur, özellikle şu Albayrak tayfası yönetimde yer almazsa Galatasaray'ımız için şu anda olabilecek en iyi senaryo gerçekleşmiş olur. En azından bir geçiş yönetimi toplanabilirse hiç yoktan iyidir.

Bu elini taşın altına goygoyuda çok komik.. sanki kendi borcun altına giriyor.. ne diyorsunuz arkadaşım ? ne cesareti bir galatasaraylının olmak istediği en şerefli görev cesaretmi oldu ? komik ya.. bazı genç arkadaşlar sanki adaylar bu borcu yüklenecekmiş gibi konuşuyorlar hey ALLAHIM ...

Çok şımarmıştık cezasını çekmeye az kaldı.Bizim taraftar kadar cins bir taraftar grubu yok yemin ediyorum.Fatih Terim gelsin kurtarsın bizi hadi''Aslolan Galatasaray'dır'' değil mi? hadi fatih hoca gel de kurtar bizi!

alin iste ,alp yalman gelirse mustafa denizliyi getiriyormus takimin basina..ntv sporda hincal ulucla roportaj yapmis seyrettim simdi :( sizin vizyonunuz bu kadar olur

5 yabancı oynatabileceğin lige kötünün iyiside olsa Türk futbolcularını bilen bir Türk yada Türkiye'de çalışmış yardımcı+Yabancı T.D lazım.

Semih Haznedaroğlu nu hatırladım niyeyse?...Afiyettedir inşaalah, böyle seçim ortamlarının olmazsa olmazıdır kendisi ve bu defa hiç sese seda yok!...

Ali Dürüst te Haznedaroğlu' nun yolunda galiba, görünen o ki hep 'Potansiyel Galatasaray Başkanı' olarak kalacak...Semih Beyin aday olmuşluğu var, hatta yanlış hatırlamıyorsam az farkla da kaybetmişti...Ali Dürüst' ü hep takdir etmişimdir, Galatasaray başkanlığına da çok yakıştırırım, camia da hep teşvik eder ama bir türlü ikna edilemez, yine aynı durum...

Geri
Üst Alt