Alpaslan Öztürk, Torrent'i Kızdırdı

Mahalle kabadayısı lzm teknik heyete. Kenarda en ufak hatalarında ana avrat söveceksin. Korkudan saygı duyacaklar sana. Bu ülkede bu modeller iş görüyor, örnekleri cogaltabiliriz

arda alpaslan gibi tipleri gönderirsek böyle bir sorun kalmaz ortada..Bunlar hariç mevcut kadroda bir tek marcao sıkıntı çıkarabilir onu da bir şekilde tolare edebilmeli torrent..
Keremin son açıklaması çok hoşuma gitti çalışmalarına rağmen sahada başaramadıklarini kabullenip açıkça itiraf etti bu zihniyette gerçek topçu sayısını artırirsak papazlar da yok olup gider.

Maçta görsek bir şey demeyeceğimde ne anlattı acaba alanyayla ilgili biz izlerken hiç bir şey görmedik çünkü.

Denizli ve Hatay maçlarındaki garip hareketlerinden bahsetmiştim. Açık şekilde faul yapıyor (Hantallığı sebebiyle mecbur kalıyor) ve hakem de düdüğü çalıp faulü rakibe veriyor. Bön bön bakarak hakemin üzerine yürüyor, neredeyse burun buruna gelecekler, konuşmuyor, el-kol hareketi yapmıyor, 1-2 sn öyle kalıp uzaklaşıyor...Bunu defalarca yapması dikkatimi çekmiş, aklından ne geçtiğini veya bir maksat güdüp gütmediğini düşünüp, anlam verememiştim...Vücut dili ve reaksiyonları normal değil bu adamın. Performansı rezalet; Semih transferini onaylamamın sebebi de Alpaslan' a ihtiyaç duyulması ihtimalidir...

Denizli ve Hatay maçlarındaki garip hareketlerinden bahsetmiştim. Açık şekilde faul yapıyor (Hantallığı sebebiyle mecbur kalıyor) ve hakem de düdüğü çalıp faulü rakibe veriyor. Bön bön bakarak hakemin üzerine yürüyor, neredeyse burun buruna gelecekler, konuşmuyor, el-kol hareketi yapmıyor, 1-2 sn öyle kalıp uzaklaşıyor...Bunu defalarca yapması dikkatimi çekmiş, aklından ne geçtiğini veya bir maksat güdüp gütmediğini düşünüp, anlam verememiştim...Vücut dili ve reaksiyonları normal değil bu adamın. Performansı rezalet; Semih transferini onaylamamın sebebi de Alpaslan' a ihtiyaç duyulması ihtimalidir...
Şu gol attığı maçta gol sonrası triplerine çok gülmüştüm 😂

alparslan dan beklenebilecek bir hareket... Kendisine Denizli felaketinde de lakayt hareketleri, bala gol attıktan sonra artiz tavırlar, ciddiyetsizliği sonucu gördüğü kırmızı kart ile kupadan elenmenin yolunu açması sonrasında notunu vermiştim... Ne olduysa torrent haklıdır abi

Türkiye'ye gelen yabancı antrenörler arasında belki Feldkamp'tan korkmuşlardır. Onun dışında Türk futbolcuların hiçbir yabancı antrenöre saygı gösterdiğini sanmıyorum. Antrenmanlarda öf pöf yapıp nasıl olsa anlamıyor diye arkasından küfür ediyorlardır eminim. Hele Torrent gibi deneyimsiz birinin bu tipleri dizginlemesi çok zor.

seri köz getirin alpaslan abimize. böyle futbolcuların ne iş var bizde

Sen yönetim olarak böyle rastgele bir stajeri takimin basina geciriyorsan takim icinde yasanacak böyle tepkileri de hesaba katacaksin. Torrent kim kardesim? Yok yani takima bugüne kadar ne kazandirmis? Bu böyle yürümez. Gelecegimizi hic iyi görmüyorum.
Alpaslan kim de törende posta koyuyor, hadi arda yapsa okey dersin. Verdiğin örnekte adamlar üst seviye oyuncular. Senin takımının alayı sünepe.
Bu tepkiyi dediğim gibi arda, babel, pva, muslera hatta giden yedlin, gomis, feghouli bu herifler yapsa oyuncu ismi altında eziliyor dersin. Hayatında tek başarısı Göztepe ile Beşiktaş’ın şampiyonluk maçında aptalca penaltı yaptıran bir herif. Yukarıda saydıklarımdan bi arda birde muslera hariç bugün ben gidiyorum dese yarın kulüp bulur Avrupa’ya gider, Alpaslan bugün gidiyorum dese 10 gün takımsız kalır

Su Torrent dayi gitsede eski keyfime donebilsem.Bundan sonra biatsporluyum

Geri
Üst Alt