# Alpaslan Öztürk

pozisyon faul degil rakip yükselmemis

Nası çalmaz ya. O faulü çalmayan hakem düdüğünü assin bir zahmet.
Hakemin ota boka faul çaldığı bir maçın ardından soluyorum bak bunu. Türk hakemlerinden gram farkı yoktu.

GSCimbom Mobile App
Topa cikiyor vuruyorda kafasiyla tekrar izle. Niyet önemli orda. Ama gercektende ota boka Caldi orasyi dogru.

Topa cikiyor vuruyorda kafasiyla tekrar izle. Niyet önemli orda. Ama gercektende ota boka Caldi orasyi dogru.
o dk da yapılacak iş değil o, niyeti isteği çok muhim değil kural kuraldır fırsat vermeyeceksin. adam göğsüne bile alsa bir şey yapmayacaksın gerekiyorsa. ondan önce de ceza sahası içinde taça vurduğu top var oyuncu orda ayağını sokabilse penaltı çalınacak bir pozisyona daha fırsat veriyordu. aldığı kısa sayılabilecek zamanda bu iki hata çok normal değil.

o dk da yapılacak iş değil o, niyeti isteği çok muhim değil kural kuraldır fırsat vermeyeceksin. adam göğsüne bile alsa bir şey yapmayacaksın gerekiyorsa. ondan önce de ceza sahası içinde taça vurduğu top var oyuncu orda ayağını sokabilse penaltı çalınacak bir pozisyona daha fırsat veriyordu. aldığı kısa sayılabilecek zamanda bu iki hata çok normal değil.
Bencede daha dikkatli girmeli ama fail degil.

Yeni 6 numaramız. Belçika da ön libero olarak başlamıştı. Bunu çapa olarak kullanırız önündeki hücumcu beşli (cicaldau- berkan-morutan-kerem-forvet)ve iki ofansif bek saldırır bu da arkalarını toparlar. Ya herro ya merro taktiği.

Bence de Aytaç’tan daha iyi 6 oynar ayağı temiz fena değil Aytaç rakibi pek kovalamıyor biraz daha merkeze ve öne yakın oynar Aytaç

Alpaslan stoperi de üçleyebilir

Elbette marcao oynasın da isterim ama o zaman sınır işi bozuyor

•quod erat demonstrandum•

Bence de Aytaç’tan daha iyi 6 oynar ayağı temiz fena değil Aytaç rakibi pek kovalamıyor biraz daha merkeze ve öne yakın oynar Aytaç

Alpaslan stoperi de üçleyebilir

Elbette marcao oynasın da isterim ama o zaman sınır işi bozuyor

•quod erat demonstrandum•
Alpaslan ancak defansif oynayacağımız, takım boyunun kısa olduğu deplasman maçlarında 6 oynayabilir o fizik yapısı ve çevikliğiyle. Açık alanda 360 derece oyun görüşü isteyen bir mevkide helak olur.

Bu adamda benim goremedigim birsey var sanirim. Nasil takimdaki en iyi savunmaci bu yahu

Mücadelesi ve belli yetenekleri olan biri.necip gerizekalisi bile joker gibi kullanılırken alpaslani sagbekte gerektiğinde kullanmamak aptallık olur.sagbekte denenebilir

Alkış Gif

Luyindama yerine Semih Kaya , sadık , Servet , Gökhan vs vs daha iyi. Özetle Marcao gelene kadar bu oynasın

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt