# Alpaslan Öztürk

Galatasaray seviyesinden uzak olmasina ragmen bugun guven verdi. Risk almaktan kaciniyor basit oynamaya calisiyor, Luyindama gibi macera aramiyor. Benim icin Alpaslan > Luyindama

Yav gereksiz övmeye gerek yok olay oyun tarzı ve göre olayı. Sen gidipte ayağı en kötü olan defans oyuncuna defanstan oyun kur dersen sıcar batırır tabiki. Bugün iyi oynadı mi oynadı, aynı işleri luyindama yapinca da iyi oynamış oluyor.
Sorun şu kie defans defansligini yapsın kanat kanatligini saçma sapan hevesleri peşine koşuyor herif.

Haftaya bu oynayıp oyun kurma oyunu oynayınca bu başlıkta aynı hakaretler edilecek.
Defans oyuncularınin 3'u de savunma anlamında iyiler topu uzaklaştırıyorlar, gelen topu karşılıyorlar ama sorun hadi defans yaptın şimdi sıra oyun kurmada dediğin anda farklı bir senaryo açılıyor

Yav gereksiz övmeye gerek yok olay oyun tarzı ve göre olayı. Sen gidipte ayağı en kötü olan defans oyuncuna defanstan oyun kur dersen sıcar batırır tabiki. Bugün iyi oynadı mi oynadı, aynı işleri luyindama yapinca da iyi oynamış oluyor.
Sorun şu kie defans defansligini yapsın kanat kanatligini saçma sapan hevesleri peşine koşuyor herif.

Haftaya bu oynayıp oyun kurma oyunu oynayınca bu başlıkta aynı hakaretler edilecek.
Defans oyuncularınin 3'u de savunma anlamında iyiler topu uzaklaştırıyorlar, gelen topu karşılıyorlar ama sorun hadi defans yaptın şimdi sıra oyun kurmada dediğin anda farklı bir senaryo açılıyor

Sonuna kadar katılıyorum yarın o başlasa aynı sistemde kufur yer.. Ayriyetten Alpaslan iyi niyetli mücadeleci olsa da çok sakar bir adam bunu ilk geldiğinde de söylemiştim..Yani topa vuramaz iskalar aldığı topu verir en basit yine saçma sapan penaltı yaptırıyordu Allah'tan ayağı santimle disardaymis da VAR uyaramadi....
Tüm dezavantajlarına rağmen ben bir daha luyindama denen yarım akıllı gevsegi bu takımda görmek istemiyorum Alpaslan oynasın iyisi kotusuyle

Lyundamaya oyun kurdurulmaz ama bu herif çok basit hata yapıyor. Sadece hocayla kaynaklı değil. ısrar ediyor hatasında. futbolcuda biraz aklını kullanacak

Cok kotu bir defans oyuncusu. Bu mac bir iki iyi mudahele yapti ama az daha sakarlik yapip penalti yaptiriyordu. Ayagi Luyindama`dan daha kotu. Bir iyi ozelligi ise kazma oldugunun farkinda o nedenle ince pas islerine girmiyor Luyindama gibi

luyi formayi unutsun

Luyı mümkünse stadın yerini de unutsun bitti artık taştı sabrımız en kötü gününde savunduk ama bu adamın ciddi bir psikolojik rahatsızlığı var buna eminim artık..Belki futbol tarihinde bu kadar aptalca hata yapan ve bu hataları yıllarca istikrarlı sürdürebilen başka bir stoper yoktur..

Geri
Üst Alt