# Alpaslan Öztürk

stoper falan oynayamaz bizde sağ beke koyun yedlin kadar oynar

Kanki senin ayağın iyi falan değil , adamlar sana o alanı top kaybet diye verdiği için o koridorda topla ilerleyebiliyorsun. Bir düşünür ulan ben buraya gelip gelip top kaybediyorum burada bir yanlış var der insan.

Bunun ayağı Luyindama’dan iyi diyen arkadaşları da bi daha izlemeye davet ederim. Luyindama uzun top falan atıyo ters kanata , bir ara Babel 25 saniye falan boştu atmadı oraya atamayacağı için.

Hırslı olması kazanma isteği güzel bişey de kafa kullanmazsan bir yerden sonrası zatar.

Son düzenleme:
Luyindama yerine Alpaslan’i oynatan teknik adam Galatasaray’in basinda 4 yildir. Inanilir gibi degil.

Bncede lyundamadan iyi değil ama abartılacak kadar da kötü oynamadi yerli rotasyonunda bazı maçlarda kullanılabilir

Arasam alt liglerden alparslandan iyi 5 stoper bulurum bizimkiler aramamis gitmis hemen almislar yazik

Birsey soracagim, Taylan yerine 6 numarada oynasa daha iyi olmaz mi?

Dünkü maçta iki üç pozisyonda takım arkadaşlarını gereksiz ve aşırı derece de azarladı kameralara da yansıdı bu durum ve çok gereksiz ve de yersizdi .

Birsey soracagim, Taylan yerine 6 numarada oynasa daha iyi olmaz mi?
6 numarada oyun kurma ve pas ozurlusu biri ile tam olarak neyi hedeflersin mesela? Zaten orta sahamiz yetersiz. Pozisyon bilgisi de zayif ayrica.

Sertlik, Taylan hic adam bozamiyor. Zaten milli takimda 6 da oynamis
8 dakikalik performansi ile mi ikna oldun :)

Sadece sertlik yetmiyor. Diger konulara da hakim olmasi gerek az cok. O da yok bu Alpaslan'da. Donk'u geri getirmek daha mantikli sertlik isteseydik :)

Dün spiker sürekli Alpaslen dedi bir an şüphe bile ettim acaba adı Alpaslen mi diye

Geri
Üst Alt