Alpay Asma "Konuşursam Yer Yerinden Oynar" - / - Yılın Söyleşisi

Yonetimin dagilmasiyla ilgili bolum ilginc

Forumun selameti acisindan adminleri kirmizi koltuga oturtup bu isi irdeleyelim derim

Serkan Şafak'la neden söyleşi yapayım ki? Hiçbir şekilde kamu yararı olmayan bir söyleşi olur. Ha Keramettin Bey de (hayırlısıyla) adminlikten kovulur atlarım uçağa yüz yüze konuşurum. Hizmette sınır yok bizde.
Nasıl olmaz binlerce insan benim gibi adamın eski halini, nasıl bu hale geldiğini merak ediyor.Kamuoyunu aydınlatmalısın bu konuda.

orada bizlerin biraz suçu var sanırım

sorumluluk almak isteyeninimiz de yok ya da ya sen gel admin ol diyebilecekleri 1 tane adam da yok

demek ki
Smodlardan admin alimi yaptiklari icin o sorun ortaya cikmistir buyuk iht.

Yeni mod olmus adama ya da hic yurutmede rol almamis uyeye adminlik teklif etmek garip olur.

Ortaya çıkan sorunun bahsettiğiniz durumlarla ilgisi yok, su atarak söndürülmeye çalışılan bir ateş vardı en sonunda patlamıştı.

İyi de oldu o tarz bir kırılma olması, sıkıntı foruma bile doğru düzgün girmezken sıkıntıyı çözebilecek tek ben vardım ve o dönemki yönetim ekibiyle çok da muhabbetim yoktu. Bir de tabii forumun satılması fikriyle bu olay aynı döneme denk geldi gibisinden bir durum oldu.

Başka sıkıntılar da vardı da onlara hiç girmeyeyim.

O gecenin 1 numarası Murhan'dır ama tabii, GSC uğruna adanmış hayatlar.

- Size katılıyorum. Gerçekten terapi gibi bir yer

Ulan madem öyle niye hala foruma icip icip giriyorsun?

Kötü, negatif anlamda söylemiyorum ama siz uzun süredir evli olan kari koca gibi olmussunuz.

"Bizim daha önce de dediğim gibi sevgisizlik, ama saygı üzerine kurulu garip bir arkadaşlığımız var."

Geri
Üst Alt