- 21 Ocak 2010
- 72.752
- 51.189
- 5.003
Soluksuz okudum güzel söyleşi keyifli olmuş emeği geçenlere teşekkürler
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
destek var mı peki senden reys?
Nasıl olmaz binlerce insan benim gibi adamın eski halini, nasıl bu hale geldiğini merak ediyor.Kamuoyunu aydınlatmalısın bu konuda.Serkan Şafak'la neden söyleşi yapayım ki? Hiçbir şekilde kamu yararı olmayan bir söyleşi olur. Ha Keramettin Bey de (hayırlısıyla) adminlikten kovulur atlarım uçağa yüz yüze konuşurum. Hizmette sınır yok bizde.
Yonetimin dagilmasiyla ilgili bolum ilginc
Forumun selameti acisindan adminleri kirmizi koltuga oturtup bu isi irdeleyelim derim
Smodlardan admin alimi yaptiklari icin o sorun ortaya cikmistir buyuk iht.orada bizlerin biraz suçu var sanırım
sorumluluk almak isteyeninimiz de yok ya da ya sen gel admin ol diyebilecekleri 1 tane adam da yok
demek ki
doğru.olayın bir silsilesi vardır değil mi?Smodlardan admin alimi yaptiklari icin o sorun ortaya cikmistir buyuk iht.
Yeni mod olmus adama ya da hic yurutmede rol almamis uyeye adminlik teklif etmek garip olur.
kaostan ziyade iş yükü sıkıntısı var gibiSanırım CHP içi bu kadar karışık değildir. Nasıl bu kadar da büyük kaos varmış yönetimde. Hayret ediyorum
#OyVerDeğişsin
#İmzalarÜnsala
#OyVerDeğişsin
#İmzalarÜnsala
demokratik seçim için tabii kiBende mi aday olsam acep
Seni admin yaptırmayacağız demiştim bir ara hatırlar mısınız Ünsal Bey? Dün dündür bugün bugündür ama. Sizi yürekten destekliyorum. Tüm desteğim sizinle.