Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.192
- 110.172
- 4.878
Bu arkadasin gercek ismi adnan mi ?
Gercek ismiyle forumda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arkadasin gercek ismi adnan mi ?
Erman Bey ağabeyimdir, hayırdır Mahir sıkıntı mı var?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alpayi senin attirdigin konusuluyor, dogru mu?Gücü seviyor olsaydık avatarımız Aziz Yıldırım olurdu. Adamdaki çete kimsede yok!
Ondan mı yavru çete Ali Koç fanlığı?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ali Koç mu çete! Allah aşkına adamın unifeb dışında oluşumu yok! Oyunu kurallarıyla oynuyor. Biraz insaf!
evette bunu en yakın arkadasları bilir sadece sana nası malum olduBu arkadasin gercek ismi adnan mi ?
Sence Ali Koç seçimi tamamen dürüst yollarla mı nazandı Sayın KoçAli Koç mu çete! Allah aşkına adamın unifeb dışında oluşumu yok! Oyunu kurallarıyla oynuyor. Biraz insaf!
Ali Koç mu çete! Allah aşkına adamın unifeb dışında oluşumu yok! Oyunu kurallarıyla oynuyor. Biraz insaf!
Sence Ali Koç seçimi tamamen dürüst yollarla mı nazandı Sayın Koç
Avrupa'da tarih yazan Galatasaray'ımız yarın tarihi bir skorla mağlubiyet alacaktır.
Ali Koç hiç bir ahlak dışı eylem yapmamıştır mı diyorsun, doğru mu anladım Sn. KoçAf edersin ama çüş Keramettinciğim. Adam tur bindirdi Aziz Yıldırım'a. Bence yıllardır ülkemizde yapılan sonucu en belli seçimdi. Bu süreçte kazanmaması imkansızdı. Ali Koç ceketini bıraksa o seçimi alırdı; aldı da.
Sayın abim onu bunu bilmem de özür dilemez dediğin profilin aradan bir kaç gün geçtikten sonra Rize'de tribünlere çıkıp özürler dilemesine bir yorum varmıdır ?![]()
Alpayi senin attirdigin konusuluyor, dogru mu?
O önce Galatasaray maglubiyetine oynadigi kuponu aciklasin.Bence dikkat et senide attırmasın. Sana daha önce de dedim takım oyununda çok iyi bak yukarıda gelen ortayı direk değerlendirdi.
Orta açtırmamanız gerek yoksa affı yok.
Ali Koç hiç bir ahlak dışı eylem yapmamıştır mı diyorsun, doğru mu anladım Sn. Koç
Dogru her yerde olan bir rekabet ama o kadar fair play tantanasi yapip, özellikle Emre transferinde yaptigi hamle mide bulandirici.Emre'nin fiyatının artmasına sebep oldularla gelme.
Başta ben de üzülmedim değil ama @Sinan Bilgin Bey mütemadiyen bunun tüm Avrupa'da yaşanan bir rekabet olduğunu söylüyor! Bu konuda Sinan Bey'e inanmak zorundayım.
Soruma cevap alamadım.Emre'nin fiyatının artmasına sebep oldularla gelme.
Başta ben de üzülmedim değil ama @Sinan Bilgin Bey mütemadiyen bunun tüm Avrupa'da yaşanan bir rekabet olduğunu söylüyor! Bu konuda Sinan Bey'e inanmak zorundayım.
Soruma cevap alamadım.
"Ali Koç ahlak dışı bir eylemdr bulunmamıştır."
Bunu iddaa ediyorsun doğru mu anladım?
Kıvır bakalımAdamın ahlak bekçiliğini yapmıyorum. Ayrıca ahlak göreceli bir şeydir. Bana göre hırsızlık büyük bir ahlaksızdır ama memleketin yarısından fazlası hırsız. Kimisi kasıtlı, kimisi farkında olmadan. . .