- 18 Temmuz 2009
- 82.737
- 242.439
- 5.263
ne anlatıyon afdizi değil ölümlü dünya’dan ufak bir kuple ile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne anlatıyon afdizi değil ölümlü dünya’dan ufak bir kuple ile.
Adam seni Galatasaray uğruna çağırdı ama sen ne anlarsın, anca dayak yemekten kork.delikanlılığın aptallık olduğu durumlarda tercih edilmesi delikanlılığa sığmaz. O küfür hadisesinden sonra karşısında yeteri kadar güçlü durmam mümkün değil. onda hınç var, bende yok.
şartların eşitlenmesi için onun da küfür etmesi gerekiyor.
Ayrıca dediğini yapması için benden izin alması da gerekmiyor. yerimiz yurdumuz belli, telefonuma kadar her şey biliniyor. Ama ben kendisi hakkında Bilgi sahibi değilim.
bu eşitsizlik de giderilmeli
Babana sovulmesini mi rica ediyorsun?
Adam seni Galatasaray uğruna çağırdı ama sen ne anlarsın, anca dayak yemekten kork.
biraz da palavramaksadımız Galatasaray ise dayak da yeriz.
Kavgalı mıydınız ki?Tamam yedigim haltın diyeti olarak İsmail Enver'in soyledigini yapacağım.
Özelden iletişime geçebilirsin üstad, buzları eritelim.
yaptınız*Kavgalı mıydınız ki?
Neden döneklik yapdınız ağabeyler?
Amm mıAlpay için yalıyor capslerini payidar edelim @amm
Amm mı
Türkçemizi sizden öğrenecek değilim Alpay Bey. Çayınızı da kendiniz koyunuz.yaptınız*
Önce yazmayı öğren sonra trollük yapmaya çalışırsın, git bize 2 çay getir şimdi.
penis sakatlığı yaşadığını öğrendim , sahalardan 6 ay uzak kalacakmış.Alpay ettiği o lanet küfür için çok şeyini feda edecek gibi.
Ben hariç ama değil mi üstatTürkçemizi sizden öğrenecek değilim Alpay Bey. Çayınızı da kendiniz koyunuz.
İyi günler, hürmetler.
Sen çok yaşa.Ben hariç ama değil mi üstat![]()
Sen çok yaşa.
Saygılar.
Ölelim mi?*ha biz ölek mi