alper altun

Konu dışı mesaj görünce fıttırıyor.

Geçen modları süper modları topladı. Bu kodumun Kemali (aynen bu şekilde söyledi) sürekli konu dışı mesaj atıyor biriniz de müdahale etmiyorsunuz, hatta bazılarınız da (bana bakarak) ona katılıyor, ağzınza sıçtırtmayın diye bağırdı çağırdı.

Halıdaki tüm desenleri ezberlediğim gündür.

Konu dışı mesaj görünce fıttırıyor.

Geçen modları süper modları topladı. Bu kodumun Kemali (aynen bu şekilde söyledi) sürekli konu dışı mesaj atıyor biriniz de müdahale etmiyorsunuz, hatta bazılarınız da (bana bakarak) ona katılıyor, ağzınza sıçtırtmayın diye bağırdı çağırdı.

Halıdaki tüm desenleri ezberlediğim gündür.
Konu Disi mesaj konusunu gelip Alper'in kisisel basligina tasimamiz nasil oldu ama :asd:

gscimboma katilmadan evvel rap yapardı hergün bir parçayı bitirir myspace hesabina yüklerdi.

Site kapaninca 7 ay evden cikmamisti. Mahallemizin abisi oldugu icin babamlar matematik çalıştirsin diye yanina yollardi beni. Bir mikrofon ve envai çeşit müzik aletini doldurduğu kutuyu çatıya çıkarmıştı. Kendisini ilk defa o gün o kadar üzgün görmüştüm. Bana sen mi geldin doruk geç içeri çalışalım beraber demişti.

Bende o zaman 11 yaşındayım kendisi 32 yaşındaydı. Abi bugün rap yok mu diye sorduğumda? Valide hanım odaya girmiş bize kurabiye getirmişti. Kızgın bir ses tonu iyi oldu kurtulduk, tüm mahallelilinin kafası çatlıyordu evde bangır bangır höböböö höböböö böğürüyordu dedi.

Kapandııı zaten site kına yaksın tüm mahalle diye bağırdı alper abi

Evleri tek katlı müstakildi ama bahçesi yoktu yola sıfır. sonra açık camdan galatasarayın forum sitesinin konuşulduğu duydu. emrah ile keramettin onlarda benimle yaşıt biri 11 diğeri 12 yaşındaydı. baktı ellerinde tabletten forum sitesinin panelinde milletin ismini değiştirerek eğleniyorlar. sitenin ismi ne diye sordu.. emrah admin, ihtiyar gscimbom yazarsan çıkar dedi.

bende alper abi sonucu doğru bulmuş muyumi bir bakar mısın derkenn suss sus deyip hemen pc başına geçip ilk üyeliğinin temelini atmıştı. şimdi kendisine myspace mi yoksa gscimbom mu diye sorsak heralde açık ara burasını söyler.. çünkü gscimbom onu hiç yarı yolda bırakmadı

Cem Uzan Fatih Terim için ağladı / Video - Eurosport

Geri
Üst Alt