- 5 Eylül 2014
- 86.770
- 73.436
- 4.513
hangi kafayı yaşıyorsun"Vaaay babalar GSCIMBOMA gelin ya ! "
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi kafayı yaşıyorsun"Vaaay babalar GSCIMBOMA gelin ya ! "
bilmiyorsan bilmiyorsundur Kemalettin'in kral reklam hareketini...hangi kafayı yaşıyorsun
Alper Altun'un istekleri bitmeyince görüsmeler tikandiduz 3 yapalim
kel kafalıyla gs düşmanı olan herifin yayına 10 cent attığı şey mibilmiyorsan bilmiyorsundur Kemalettin'in kral reklam hareketini...
Benimde en sevdiğim şey buKonu dışı mesaj görünce fıttırıyor.
.
Transfer nöbetinde İzmir sıcağını konuşmak ve isim değişikliği talebi yapmak…Benimde en sevdiğim şey bu
Konu Disi mesaj konusunu gelip Alper'in kisisel basligina tasimamiz nasil oldu amaKonu dışı mesaj görünce fıttırıyor.
Geçen modları süper modları topladı. Bu kodumun Kemali (aynen bu şekilde söyledi) sürekli konu dışı mesaj atıyor biriniz de müdahale etmiyorsunuz, hatta bazılarınız da (bana bakarak) ona katılıyor, ağzınza sıçtırtmayın diye bağırdı çağırdı.
Halıdaki tüm desenleri ezberlediğim gündür.

Buradan da şutlanacaksın KemalimKonu Disi mesaj konusunu gelip Alper'in kisisel basligina tasimamiz nasil oldu ama![]()
alper ağabey forumun en kral 2. adamı
gördügüm en iyi niyetli temiz insanlardan biri
ugrasmayin abi böyle temiz insanlarla
benim gibi bos adamlarla ugrasin
sabah keramettin akşam alperalper ağabey forumun en kral 2. adamı
gördügüm en iyi niyetli temiz insanlardan biri
ugrasmayin abi böyle temiz insanlarla
benim gibi bos adamlarla ugrasin
3 sensin üstad1 nr Şahin değil herhalde
Üzüldük neticede kaç senedir Chat yaptığımız bir rtaşımızdır.
Alper ustad bence feramuzun oyununa geldi, moratanın durumu belliyken kesin gitmez diyerek iddiaya girdi neticede kaybetme ihtimali yüksek. Feramuz haklı olarak yükleniyor