Bize gelip ve halen kendini gelistirecek ve bunun istenilen seviyeye varmasi icin 3-4 sene sabir verecek bir yapimiz yok ne külüp olarak ne de taraftar olarak.
Benim en büyük tepki gösterdigim konu ise Ne acelemiz var? Bizim Alper Potuk'a hayati bir istegimiz ve mecburiyetimiz yok.. gerek de yok.. EsEs 10'dan düsúk bir rakkama birakacagini sanmiyorum... 1 milli mac sonrasi artik degeri 5 milyon dollar degil diyen bir anlayis..
Amrabat 8,5, Alper Potuk 10 Milyon??
Sneijder 8?
Drogba bedava ???
Söyle diyorum. bizim Alpere degil Alper'in bize ihtiyaci var. eger kulübü makül olmiyan ve su anki gercek degerinin kat kat üstünde bir rakkam istiyorsa Alper de akilli olsun rest ceksin kontrati bitene kadar beklesin sonra bedavaya gelsin. Türkiye liginde tavan Galatasaraydir bundan dolayi bir rahatligimiz olmasi lazim
=============
Ligimizdeki yerli oyunculara transfer tavirimiz olmasi lazim diyorum.. Su an ve önümüzdeki 3-4-5 yil bu ligi Domine edecek bir yapimiz var ve bunun kolay kolay kirilacagi bir rakibimiz de yok (fener cöktü cökecek) bundan dolayi para herseydir degil, Marka ve prestij herseydir demek gerekiyor. Oyuncularin bize gelmesi icin yirtinmasi lazim ki bu anadolu piyasasindaki balon fiyatlar derhal düssün .... Fenere gidersede gitsin bugüne kadar fenerde genc yasta giden ve kayip olmiyan bir oyuncu var oda Gökhan Gönül bunu da görmesi lazimdir Alperin
+++ fenerde meireles-Emre-Baroni-Topal-Salih(ki iki genc oyuncuyu kaldiracak yapi yok kuslarda) Caner-Selcuk-Topuz-Stoch yani fazlasiyla önünde oyuncu var
4-5 Milyon maximum