# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

ammada abarttınız.. öyle şişirildiği kadar iyi olmadığını düşünüyorum tek iyi yönü enerjik bir futbolcu olması başka öyle ahım şahım bir özelliğini göremedim ben bu sezon neredeyse tüm maçlarını takip ettim.. öyle 7-8 milyon € edecek bir adam değil o yüzden istediği yere gitsin o para az buz rakam değil üstüne biraz daha ekleyip Gökhan İnleri alırız. konuyla alakasız ama merak edenler için alper 8jk taraftarıymış.

Anadolu takimindan 5 Milyon € üstünde oyuncu alanda akil yok zaten.. O kadar para eden adam Anadolu takimindan cikmaz her zaman..

Elimizde Alper'den daha iyisi var, kadroya bile almiyoruz. Alper'e kotudur demiyorum. Adami cekirdekteyken farkedip buraya yazan benim. Ama Engin apayri bir kalite.

181442_407423572630479_915796546_n.jpg

Elimizde Alper'den daha iyisi var, kadroya bile almiyoruz. Alper'e kotudur demiyorum. Adami cekirdekteyken farkedip buraya yazan benim. Ama Engin apayri bir kalite.

Aylarca top oynamayıp toparlanmak zor. Kaldı ki Sneijder varken forma bulması zor ve sözleşmesi bitiyor, Terim'in aklı Kerim Frei'da. Aydın ve Engin'le sözleşme yenilenmeyecek gibi duruyor. Bir anlık hatası kariyerini bitirdi.

Neden bu adamı bu sezon hiç kazanmaya çalışmadık gerçekten anlamak güç..Tamam 11 maçlık ceza almıştı ama gerekirse her maçın son yarım saatinde oynatıp yavaş yavaş ritim bulmasını sağlayabilirdik, ama hiç bir şekilde kazanma yoluna gitmedik..Elbette kendi hatalarının ceremesini çekiyor ama sonuçta önemli bir adam Engin, en azından sezon sonuna kadar faydalanma yoluna gitmeliydik..Eğer öyle yapsaydık belki de şu an Mersin maçında Selçuk'un yokluğunda çok fazla düşünmemize gerek kalmayacaktı, arkada aslan gibi Engin'imiz var gözümüz arkada kalmaz diyecektik..Şimdi düşün dur, Selçuk'un yerini doldurmak için..

su adami büyük takimlar ve milli takim maclari haricinde izleyen varmi cok merak ediyorum..

onun sayesinde gol yedi ler :/

Bence cok da abartilcak adam degil, iyi oyuncu ama 4-5 milyondan fazlasi da cok gereksiz, bi ara Sezer Öztürke de aynisi diyorlardi filan noldu ? bu ülkede iki mac la star oluyorsun, 3 macla da bidon

bugünkü maçta 2 kere kendini attı yere birinde gol yediler birinde penaltı alamadı

Salih Uçan'ın,Meireles'in,Emre'nin olduğu bir takıma gitmek gibi bir hata yapmaz sanırım. Hele Serdar Kesimal,Egemen,Sezer gibi bir çok örnekler varken. Futbolcunun değeri bilinmediği Fenerbahçe'ye gitme gibi bir isteği varsa umarım bize transferi gerçekleşmez.

En fazla 5 Milyona kadar israr etmeliyiz, daha fazla gerek yok

Katılıyorum zaten daha fazlasını isteyemezler , oyuncunun gönlünün bizden yana olduğunu düşünüyorum , şuan ki Galatasaray'da kim oynamak istemez ki , hemde potansiyelli bir oyuncusun sen kimin elinde yetişmek istersin Fatih Terim mi ? Aykut Kocaman mı ? :asd:

Dün yenildikleri Gaziantep maçında kötü oynadı.Hatta yedikleri ikinci gol öncesi kaptırmış olduğu top pahalıya patladı.Aslında çok beğendiğim yönleri var.Süratli ve dikine oynayan bir yapısı var.Ancak geliştirmesi gereken özellikleri çok.Şu an kendisi futbolun toyluğunda.Ama geliştirimesi gerekn çok kaliteli bir kumaşı var.Gelecek anlamında alınması gereken ve şu an kadroya altrernatif olması için mutlaka alınmalıdır.Bonservisine ise 4-5 milyon avrodan fazla verilmemelidir.

Fb bir mallık yapmazsa Eses'te kalır .

Gelecek vaadeden bir adama bu para verilmez, en fazla 4 milyon euro eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt