# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

Alper ile kalmayalım, Kayseri'den Engin-Okay-Sefa paketi de yapsınlar. Amrabat'a takas kabul ederlerse ne ala.

Türkiye'nin Bayern'iyiz, o doğrultu da davranmalıyız. Anadolu kulüplerine artık alt yapımız gibi bakmalıyız. Onlar yetiştirip pişirecek, biz parasını basıp alacağız.

Okay neyse de diğer iki öküz ne ya.

genç ve kapasitesi var çok daha iyi olabilir

Alper ile kalmayalım, Kayseri'den Engin-Okay-Sefa paketi de yapsınlar. Amrabat'a takas kabul ederlerse ne ala.

Türkiye'nin Bayern'iyiz, o doğrultu da davranmalıyız. Anadolu kulüplerine artık alt yapımız gibi bakmalıyız. Onlar yetiştirip pişirecek, biz parasını basıp alacağız.

3 çöp daha almış oluruz...Okay çok genç ondan biraz umudum olur ama diğerleri işe yaramaz... Türkiye'nin Bayern'iyiz ama Türkiye'de Almanya'daki gibi oyuncu yetişmiyor o noktayı atlamışsın...

turkiyede şuanda galatasaray kalibresinde yerli oyuncu yok.. ben alper potukun yektadan çokta iyi olduğunu düşünmüyorum

3 çöp daha almış oluruz...Okay çok genç ondan biraz umudum olur ama diğerleri işe yaramaz... Türkiye'nin Bayern'iyiz ama Türkiye'de Almanya'daki gibi oyuncu yetişmiyor o noktayı atlamışsın...

Bu yüzden Türkiye'nin Bayern'iyiz yazdım Einstein. Alman/Türk kalite kıyasından ziyade, piyasada olanların olabildiğince iyilerini toplama mantığı.

Alper iyi bir futbolcu ama Anadolu takimlarinin istedigi paralar yildiz futbolcular icin istenen paralar.

Parayi ödüyorsun, sonra mac kazandirmasini bekliyorsun. 7-8 verdik, ciksin alsin maci diyoruz.

Bu ekonomiye oldugu kadar, futbolculara da zarar. Iste bu yüzden altyapiya agirlik vermeliyiz.

Bazi yetenekli gencleri de parlamadan alip yetistirmemiz lazim. Kiralamamiz lazim vs

Hocam biraz empati yapmak lazım...Biz Selçuk'a , Burak'a ,Muslera'ya , Semih'e değer biçemiyoruz gidip Amrabat'a 8 milyon veriyoruz adamlar da uyanık Anadolu'nun en çok parlayan yerli oyuncusuna sahip... Kapıyı yüksekten açarlar... Dediğin teklif Alper'in ederidir ama Es-es kesinlikle öyle bir teklife bırakmaz...Bence takas da olmaz keş para isterler...

Hocam Selçuk , Burak , Muslera son potansiyellerine yakın oyuncular Alper'in daha alınmasının yanında kendini geliştirmesi olayı da var , Amrabat 8 Mn € olayını zaten hiç açmıyorum , Alper zaten bizi isteyecektir bunu kullanarak dediğim meblağ veya tekliflere bitirebiliriz :)

yiğit gökoğlanda manisada harikalar yaratıyordu amrabat kayserinin yıldızıydı 8-10 milyon € verip bu futbolcuları almak gerçekten cok büyük risk 10 milyon alpere verecegime 12-13 verir gökhan inleri alalım cok cok daha iyi olur.

yiğit gökoğlanda manisada harikalar yaratıyordu amrabat kayserinin yıldızıydı 8-10 milyon € verip bu futbolcuları almak gerçekten cok büyük risk 10 milyon alpere verecegime 12-13 verir gökhan inleri alalım cok cok daha iyi olur.

10 Mn € deliliktir zaten Alper için ki saçmalamasınlar istenmez 10 Mn € falan Alper'in de bizi isteme talebiyle bu iş en fazla nakit 5 Mn €'ya biter en fazla diyorum bakın ; 3 Mn € + Ceyhun + Yiğit + Sercan vs. gibi bir teklifte olabilir.

Ne yigit, ne gokhan bizde oynayabilecek oyuncular degil bence.

Alper kumas iyi ama yine de biraz riskli, biraz savruk.

10 Mn € deliliktir zaten Alper için ki saçmalamasınlar istenmez 10 Mn € falan Alper'in de bizi isteme talebiyle bu iş en fazla nakit 5 Mn €'ya biter en fazla diyorum bakın ; 3 Mn € + Ceyhun + Yiğit + Sercan vs. gibi bir teklifte olabilir.

dediğin sartlarda bu riske değer ama çekerlerse 8-10 kesinlikle alınmamalı.

Bazi arkadaslar gokhan tore diyeove ove bitiremiyorlar ya.

Gökhan Töre an itibariyle iyi değil , zaten forma şansı bulamıyor fakat potansiyel olarak iyi , hızlı , süratli , yetenekli , ayaklarına hakim , teknik , kaliteli bir kumaşa sahip , sırf bencilliğinden Chelsea'de 10 Numarasını giydiği , Chelsea altyapısından kovulmuş , gönderilmiş biri sonuçta , en azından Aydın veya şu haliyle Engin kulübede oturacağına Gökhan Töre'nin , Kerim Frei'ın oturmasını yeğlerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt