# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

Bugünkü maçta çok iyi oynadı.Ancak Es-Es kolay kolay bırakmaz.İyi bir fiyat çekerler almaya kalkışsan.

Alper Potuk gine bugün çok iyiydi.. Her ne kadar da Trabzonsporda oynamak istesede, umarım kendisi Galatasaray forması ile izleriz

Alper Potuk gine bugün çok iyiydi.. Her ne kadar da Trabzonsporda oynamak istesede, umarım kendisi Galatasaray forması ile izleriz

Ergün'ün de Galatasaray'a gelmeden önce "Trabzonsporluydum ama sonraları iyi bir Galatasaraylı oldum" diye bir demeci oldu futbolu bıraktıktan sonra.

:D:D:D:D

mete riyiz ne adamsin yhaaa

Beşiktaş'a karşı çok sağlam oynadı. Üstüne koyarak oynamaya devam ediyor.

Bu adamda acayip bir gelişme potansiyeli var.

Mutlaka almamız lazım.Mutlaka,kesinlikle,aciliyetle.Kulübe önerelim beyler.2 sene içinde Türkiye'nin 1 numaralı orta sahası olma potansiyeli var elemanda.

En büyük özelliği şu,

Arda Turan gibi kendine güveni var. Geçen sene dakika almaya başladı ama sanki yıllardır oynuyor. Denemeyi çok seviyor. Denemekten korkmuyor.

Bu şekilde güven kazanmış.

Ben bu çocuğu izlerken heyecanlanıyorum arkadaş.

Umit millilerin Necip'ten sonraki en iyi orta alan oyuncusu ,bugun Necip'e kiyasla daha diriydi ve ileri daha etkili paslar atti.Fernandes'e surekli pres yapilirken Veli ve Necip daha etkili olmaliydilar.

Eğer zeki bir oyuncuysa, iddia ediyorum Türkiye'den bir Patrick Viera çıkar.

Tamam o kadar olamaz ama üst düzey oynar.

Ben pek oyuncu izlemem, incelemem. Ama Alper fevkalade izlettiriyor

Eğer zeki bir oyuncuysa, iddia ediyorum Türkiye'den bir Patrick Viera çıkar.

Tamam o kadar olamaz ama üst düzey oynar.

Ben pek oyuncu izlemem, incelemem. Ama Alper fevkalade izlettiriyor
Patrick olmaz hem kalite hem stil olarak ;neden olmaz ,fizik gucu temas oldugunda yetersiz kaliyor omuz omuza vs.

Bir Vieira olabilmesi icin sadece pres özelliginden cok süpürücü özelliklerede sahip olması gerekir. Kalibre olarak yanından bile gecemesede, Vieira'ya bu konuda en yakın yerli oyuncu Mehmet Topal'dır. Ben Alper'in oyun tarzını Okan Buruk'a benziyorum. Ama Okan'dan daha iyi olucak gibi.

Bir Vieira olabilmesi icin sadece pres özelliginden cok süpürücü özelliklerede sahip olması gerekir. Kalibre olarak yanından bile gecemesede, Vieira'ya bu konuda en yakın yerli oyuncu Mehmet Topal'dır. Ben Alper'in oyun tarzını Okan Buruk'a benziyorum. Ama Okan'dan daha iyi olucak gibi.

Mete öyle birşey olur ki, ağzımız açık kalır.

Ben İnler'e bayılırım bilen bilir ama bir tane daha geliyor.

Şut çalışması lazım

Alper, Hamit, Gökhan Inler; bunlardan sadece ikisini transfer edebilsek lige her sezona bir adım önde gireriz. Bu sayede defansımıza da yabancı oyuncuları yığabiliriz. Mağlumunuz ki isimleri her ne olursa olsun, yerli ağırlıklı bir defans hattıyla enternasyonal başarılar hayal'den bile uzak.

------------------------Muslera/Taffarel--------------------------

Eboue/Capone---Toure/Popescu---Semih/Bülent---Cissokho/H.Ünsal

Hamit/Ü.Davala-----Alper/Okan----Selcuk/E.Belözoğlu-----Isco/Hagi

--------------Sercan/Arif------------Soldado/Hakan---------------

Alper, Hamit, Gökhan Inler; bunlardan sadece ikisini transfer edebilsek lige her sezona bir adım önde gireriz. Bu sayede defansımıza da yabancı oyuncuları yığabiliriz. Mağlumunuz ki isimleri her ne olursa olsun, yerli ağırlıklı bir defans hattıyla enternasyonal başarılar hayal'den bile uzak.

------------------------Muslera/Taffarel--------------------------

Eboue/Capone---Toure/Popescu---Semih/Bülent---Cissokho/H.Ünsal

Hamit/Ü.Davala-----Alper/Okan----Selcuk/E.Belözoğlu-----Isco/Hagi

--------------Sercan/Arif------------Soldado/Hakan---------------

Kadroyu okudukça nefesim kesiliyor ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt