# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

ne demek emrenin nesi var atleticoda ardayı almazdı bugun emre şans verilirse milan dahil üst düzey her takımda oynıyacak kabiliyette değerlerimizi böyle küçümsemeyelim lütfen

Katilmiyorum. Dedigim gibi, Emre'nin ekstra bir yetenegi yok. Avrupa futbolunu takip etmenizi tavsiye ederim. O yetenekler arasinda Emre'ye yer yok simdilik ve olmayacak bana göre. Galatasaray'da oynuyor diye duygusal bakmam olaya, gercekci olurum.

Emreyi Milanın istemesinin nesi garip yahu? Mexes denilen şopar bile oynuyor Milanda. Ha iki gün önce roveşata attı diye adını büyütmeyin ondan büyük Bekir var.

küçük emre intere gittiğine göre emre ç milana hayli hayli gider aksini iddaa edenle futbol dahi konuşmam açık ve net

Ardayı'da boklayan bu taraftardı dimi bi ara, unutmuştum. İspanyada bi bok yapamaz denilen arda ispanyayı salladı bizim milletimiz hala akıllanmadı.

Emre çelimsiz mi? Olabilir yani munian çok mu yapılı. Ekstra vucut çalışıyor bu çocuk yapıda zamanla oluşacak hele bi 24-25 olsun yapıyı görürsünüz. Adamın tohumu yapısızsa bu onun suçu mu?

Bir çırpısa kendi oyuncunu silip atmakta süper fikirmiş tuttum. Çok sabırsızız çok. Emre kötü mü oynuyor belki konumunu garipsiyor orada yararlı olamıyordur, farklı mevkilerde denemek lazım. Bkz:riera

Emre çolak onlarca maç oynadı.. doğru düzgün akılda kalan 1-2 maçı var

gerisi vasat .. 1 maç iyi 10 maç rezil. Hızlı , çevik ama başka artısı yok , sürekli yere bırakıyor kendini ayrıca duran toplarımızın içine ediyor

küçük emreyle emre ç yi futbol açısından birbiri ile karşılaştıranla futbol konuşmam açık ve net

Emre çolak onlarca maç oynadı.. doğru düzgün akılda kalan 1-2 maçı var

gerisi vasat .. 1 maç iyi 10 maç rezil. Hızlı , çevik ama başka artısı yok , sürekli yere bırakıyor kendini ayrıca duran toplarımızın içine ediyor

emrenin on tane rezil maçını söylermisin renkdaş

Katilmiyorum. Dedigim gibi, Emre'nin ekstra bir yetenegi yok. Avrupa futbolunu takip etmenizi tavsiye ederim. O yetenekler arasinda Emre'ye yer yok simdilik ve olmayacak bana göre. Galatasaray'da oynuyor diye duygusal bakmam olaya, gercekci olurum.

hakan şafak abi dalga geçiyor lan. ciddi ciddi cevap veriyon:D

Ardayı'da boklayan bu taraftardı dimi bi ara, unutmuştum. İspanyada bi bok yapamaz denilen arda ispanyayı salladı bizim milletimiz hala akıllanmadı.

Emre çelimsiz mi? Olabilir yani munian çok mu yapılı. Ekstra vucut çalışıyor bu çocuk yapıda zamanla oluşacak hele bi 24-25 olsun yapıyı görürsünüz. Adamın tohumu yapısızsa bu onun suçu mu?

Bir çırpısa kendi oyuncunu silip atmakta süper fikirmiş tuttum. Çok sabırsızız çok. Emre kötü mü oynuyor belki konumunu garipsiyor orada yararlı olamıyordur, farklı mevkilerde denemek lazım. Bkz:riera

Ben mesela fizigine takilmiyorum, ama ispanya ligi ve italya ligi farkli, buna göre yorum yapalim. Bunu da bilmeyen yoktur heralde.

Alper -> Trabzonspor diyolar :eek:

ordanda elbet alırızda şimdi gelsin

emre çolak solaçıkta oynadığı sürece bi halt olmaz ondan. ama eğerki ortasahanın ortasında oynarsa çok iyi bi ortasaha oyuncusu olur.düşer,kalkar,belki çok top kaptırır ama zaman içinde çok iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt