# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

emre çolak solaçıkta oynadığı sürece bi halt olmaz ondan. ama eğerki ortasahanın ortasında oynarsa çok iyi bi ortasaha oyuncusu olur.düşer,kalkar,belki çok top kaptırır ama zaman içinde çok iyi olur.

emre futbolcu olacak diye gsnin yıllarını yakamayacağım kusura bakma

emre orta sahanın ortasında da olup olacağı en fazla Sabri

Alper gelmis diyorlar, dogru mu?

sabrinin nesini beğenmiyorsun yabancılara gösterdiğiniz saygının çeyreğini alt yapıdan çıkan öz evlatlarımıza gösterseniz çağ atlıycaz

sabri> eboue NET aksini iddia edenle futbol tartışmam

cluj maçında sahanın yıldızıydı.kasımpaşa maçı yine aynı...bjk maçında ise fazla yük bindi omzuna.gençler maçında da iyiydi ama çok açık oynadık o maç.emreden sabri olmaz korkmayın.

sabrinin nesini beğenmiyorsun yabancılara gösterdiğiniz saygının çeyreğini alt yapıdan çıkan öz evlatlarımıza gösterseniz çağ atlıycaz

sabri> eboue NET aksini iddia edenle futbol tartışmam

Tamam simdi anlasildi. Haha, of yedin beni :asd:

ya emre yi bugun versen ersunun eline,2 sene sonra fenere bjkye gider,kafamızı vururuz daşlara,daha 21 yasında topcu verilirmi ya,zaten bosuna bu tarısma,altyapıdan cıkan topcuyu Terim kolay kolay bırakmaz

ersun yenal Fatih hocadan daha iyimi demek istiyosun renkdaş

ya emre yi bugun versen ersunun eline,2 sene sonra fenere bjkye gider,kafamızı vururuz daşlara,daha 21 yasında topcu verilirmi ya,zaten bosuna bu tarısma,altyapıdan cıkan topcuyu Terim kolay kolay bırakmaz

Bu durumda Ersun F.T den iyi aslında diyosun yani:b5:

Bu durumda Ersun F.T den iyi aslında diyosun yani:b5:

öle bise demiyorum,zaten emre yi az da olsa deger yapan Terim dir,hoca gelmeden önce herkes sunu diyordu,bu cocukta is var ama göstermesi lazım,nooldu Terim hocayla birlikte Fb macıyla baslayan bir sürec ve Emre'nin yükselisi,su sıralar formsuz oldugu dogrudur ama manu macı öncesi bicok oyuncu formsuzdu,emrede toparlayacaktır yakında,ersun konusuna gelince zerre sevmem namussuzu ama oyuncu gelistirmeyi iyibeceriyor,bir FT diil tabi

Emre Belözoğlu hayatımda en nefret ettiğim kişiler sıralamasında ilk 3'e girer ama bu O'nun futbol kabiliyetini göremeyecek kadar kör etmedi beni hiç bir zaman.. Hele bu futbol fakiri Emre Çolakla karşılaştıracak kadar hiç.. :yenieek:

burası sulu muhabbet başlıgına döndü.

işi olan ugramasın.

bys

Ersun FT'den daha mı iyi? Bu sözler kavga çıkarır.

Ardayı'da boklayan bu taraftardı dimi bi ara, unutmuştum. İspanyada bi bok yapamaz denilen arda ispanyayı salladı bizim milletimiz hala akıllanmadı.

Emre çelimsiz mi? Olabilir yani munian çok mu yapılı. Ekstra vucut çalışıyor bu çocuk yapıda zamanla oluşacak hele bi 24-25 olsun yapıyı görürsünüz. Adamın tohumu yapısızsa bu onun suçu mu?

Bir çırpısa kendi oyuncunu silip atmakta süper fikirmiş tuttum. Çok sabırsızız çok. Emre kötü mü oynuyor belki konumunu garipsiyor orada yararlı olamıyordur, farklı mevkilerde denemek lazım. Bkz:riera

Emre'yi gondermek isteyenlere sadece guler gecilir. Lakin Arda konusuna hic katilmiyorum. Iki yeni yetmenin kendisine dil uzatmasini bahane ederek diye Galatasaray'i birakip giden adam zaten kaptanimiz olmaya laik olamaz. Atletico'da gosterdigi ozveriyle Galatasaray'da gosterdigi ozveriye bak bu dedigim kendi kendini tasdikleyecektir. Performansini bile gectim, sadece fizik farkina bakman yeterli olacaktir. Galatasaray'i biraz dusunseydi kendine bakar ve zimba gibi geri donerdi. Hagi geldigi gunden gittigi gune kadar Arda gelecek, Baros gelecek takim sahlanacak diye kendini avuttu durdu. Ama Hagi Arda'yi beklerken Arda Florya'da Galatasaray'i icin calismiyordu, bundan emin olabilirsin.

Biz babasi vefat ettiginde apar topar maca cikan Hagi'leri gorduk. Sevgilisi; kendini ve Galatasaray'i ortaya attiginda Galatasaray diyen Metin efsanelerini duyduk. Arda falan geciniz bunlari. Cok sevmistik Arda'yi, ama sevgimize laik olamadi. Ayni Emre denen serefsiz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt