# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

ben ip getiriyim daragacını kuralım :)

Ahahahahahahahaha :asd::asd::asd::asd:

yalnız ben hiç birşey anlamadım :D açık yazarmısın o rda dediğini ersun ne olmuş ne demiş kime demiş :D

Alper twitterda mesaj atmis, Eskisehir taraftarina tesekkür etmis. Bu yüzden herkes Alper bizde yorumu yapiyor, ama olay farkli. Ersun gelebilirmis, ortaya cikmasin diye böyle bir oyun ortaya atilmis.

Ahahahahahahahaha :asd::asd::asd::asd:

Alper twitterda mesaj atmis, Eskisehir taraftarina tesekkür etmis. Bu yüzden herkes Alper bizde yorumu yapiyor, ama olay farkli. Ersun gelebilirmis, ortaya cikmasin diye böyle bir oyun ortaya atilmis.

attığı twiti gördüm de ersun nereye geliyor ?

Mustafa sarp yaptınız Emreyi

Mustafa Sarp bile Riijkardla 8'de 8 yaparak başlayıp Avrupada da gelene 3 gidene 5 attığımız o sene, sezonun ilk yarısı çok iyi oynamıştı. Hırsı hafızasını silmeyenler çok iyi hatırlar.. Emre 2 senede toplasan 4 maç iyi oynamıştır bunlardan biri de FByi 3-1 oynadığımız maç. Zaten o maçta kötü oynasa şimdi Orduspordaydı..

fatih hoca varken ersunu getirmek saçmalık olur yönetim kendi bacağına sıkar

Keşke 8 yaşımdayken oynanan Euro 96'yı hatırlayabilsem!

Türk futbol tarine gelmiş en önemli takımın ve HAGİ adında ki futbolun elmas'ının yanında yetişen bir emre ile hucumda tek aktivasyonu burak ve umuta bağlayan bir takımda birşeyler yapmak isteyen ayağı teknik bir oyuncu olan emre karşılaştırılıyor. Mükemmelden öte bu.

O emrenin yeteneginde kapasitesinde bir oyuncu varsa türkiyede bi zahmet getirinde gözümüzün pası silinse.

Şuan başka takımda olsa ahh emreeeee diye buralarda konular açılırdı.

Komşunun tavuğu misali ya işin özü neyse.

bence devre arasında gelicek takıma

hissediyorum

emre en azından denıyor ya selcuga demelı

selcugu alperın pozısyonunda oynadıgı için dıyorum

mustafa sarp moduna gectı duran toplarıda olmasa

Merasimlemi gidiyon bize ne? Bunu foruma yazarak neyi amaçlıyorsun?

Ayrıca Ersun Yanal'ın Fatih hocadan iyi olduğunu ima etmeye tövbe etmeden çişe gidersen çarpılırsın bunuda unutma.

Kafanda ekmek kır evvela.

Keşke 8 yaşımdayken oynanan Euro 96'yı hatırlayabilsem!

Türk futbol tarine gelmiş en önemli takımın ve HAGİ adında ki futbolun elmas'ının yanında yetişen bir emre ile hucumda tek aktivasyonu burak ve umuta bağlayan bir takımda birşeyler yapmak isteyen ayağı teknik bir oyuncu olan emre karşılaştırılıyor. Mükemmelden öte bu.

O emrenin yeteneginde kapasitesinde bir oyuncu varsa türkiyede bi zahmet getirinde gözümüzün pası silinse.

Şuan başka takımda olsa ahh emreeeee diye buralarda konular açılırdı.

Komşunun tavuğu misali ya işin özü neyse.

Adam şu an Atletico Madridde. Birileri uyanmadan gidip konuyu aç bence transfer forumuna:b5:

Merasimlemi gidiyon bize ne? Bunu foruma yazarak neyi amaçlıyorsun?

Ayrıca Ersun Yanal'ın Fatih hocadan iyi olduğunu ima etmeye tövbe etmeden çişe gidersen çarpılırsın bunuda unutma.

Kafanda ekmek kır evvela.

nevizadeliler basmıs burayı:D,begenmeyen kalmasın:asd:

e sıktın ama,uzatma birader,4 senedir foruma üyeyim,senin gibi bi sürü adam gördüm burda bir sürü elemanla atıstım,daha 2 ay önce bi elemanla atıstım senin gibi ihrac yiyodum saolsun bir kerelik sans verdiler,onun icin ceza almaya niyetim yok,by

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

ulemalar ne dıyor acaba alperın potansıyelı hakkında

malum yazın bıseyler gevelıyorlardı ama

Mustafa Sarp bile Riijkardla 8'de 8 yaparak başlayıp Avrupada da gelene 3 gidene 5 attığımız o sene, sezonun ilk yarısı çok iyi oynamıştı. Hırsı hafızasını silmeyenler çok iyi hatırlar.. Emre 2 senede toplasan 4 maç iyi oynamıştır bunlardan biri de FByi 3-1 oynadığımız maç. Zaten o maçta kötü oynasa şimdi Orduspordaydı..

Mustafa Sarpla ilgili bahsettiğin dönemleri net hatırlıyorum. Herkes övgüler dizerken, paslarını oyun görüşünü överken(evet gerçek arşivden bakabilirsin) iyi niyetli ama yetersiz diyordum. Bazıları daha da ileri görüşlü çıkıp herkes överken adamın futbolcu olmadığını örnekleriyle açıklamıştı onların da hakkını vereyim.

Emre'nin iyi oynayıp oynamaması değil potansiyelinden bahsediyorum. Ki bana göre iyi oynadığı maçlar da vardır baya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt