# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

Fenerin alacağını zannetmem bundan sonra. Alperinde gideceğini zannetmiyorum. Geçen sene devre arası Fenerbahçe eski şehirle 5 milyon euro karşılığı anlaşmış. Alperle'de parasal konularda anlaşmış olmalarına rağmen, Alperin şike süreci sonunda Fenerin küme düşmesi durumunda kontratına takımdan ayrılmasıyla ilgili bir madde koydurtmak istemesi üzerine anlaşma iptal olmuştu. Ali Yıldırım direk masadan kalkmıştı.

Bence gerçekten alınması gereken bir oyuncu. Bizim maçtaki oyununa hayran kaldım. Geleceği olan bir oyuncu. Seneye Melo'nun yerine Gökhan İnler yada Alper iyi gider.

Avrupaya gitsin görelim bi. Sonra Amrabat vakası olmasın elimizde.

gecen sezon dan berı en cok ıstedıgım turk oyuncu :ayatollah:

Bu lig'den alınabıilecek en garanti iki isim:

1) Alper Potuk

2) Aykut Demir

Haklı forma dağıtımı olursa Alper Her türlü Emreyi keser milli takımda. Sezon sonu bu adamı alabilecekmiyiz çok merak ediyorum.

Bu çocuk olmuş, çok beğendim dünkü maçta. Bizim maçtada çok iyiydi ama büyük maçın verdiği ekstra motivasyonla oynadı diye düşünmüştüm. Selçuk, Sneijder gibi iki ustanın yanında gelişimide daha çabuk olur. Kim bilir belki gün gelir onlardan daha iyi topçu olur. Alper'i almamız şart :yenieek:

turkisch marchisio

Almamız lazım da 10 milyondan açarlar kapıyı artık.

Fener almaz,Beşiktaş alamaz,Trabzon alamaz.

Sen bizim yarimizsin Alperrrrr.

Acikcasi halen daha kuskularim var Alper hakkinda, Milli macta bile bence cok arti deger verecek bir is yaptigini görmedim.

su an tartismasiz alinmasi adina kabul edecegim tek yorum ise su anki yerli oyuncu piyasasinda acik ara öne cikan "genc" isim bundan baska bir tartisilmaz yorum yapamiyorum kendisi hakkinda.

Yerli piyasadan, alt yapı eğitimini Türkiye'de almış olan ve bizim takımda forma savaşı verebilecek yegane isim Alper şu an için.

Rakipler alamsın diye bile, alınabilecek bir oyuncu.

Alper,Kerim kesinlikle kulübe katılması gereken adamlar.

8 tane orta sahanın ortasında oynayan adamı olan fb Alper'le ilgilenmez diye tahmin ediyorum. E maddi açıdan da bizle yarışabilecek başka takım olmadığına göre, şu an için Avrupa'da oynama gibi bir durumu da olmadığına göre gelmemesi için bir neden yok..

Kesinlikle alınması gereken bir oyuncu çift yönlü hızlı çalım yeteneği kötü olmayan genç bir oyuncu böyle adamları takıma kazandırmak gerekiyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt