# Alper Potuk [Eskişehirspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

Alper tam olmuş denemez ama nasıl çöp oluyor anlamadım. Gayet potansiyelli bir oyuncu.

Ben Es Es'in yerinde olsam Amrabat'ı isterim .. Tam Es Es'lik bir oyuncu.. Bizimde işimize gelir bu takas..

2 Fener maçı öncesi çok güzel bir zamanlama .

Bizim maç ve Fener-Es es maçı öncesi transfer haberleri çıkması yine çok manidar :)

1.5milyon eureya anlaşıldı diye dedikodular dönüyor :)

1.5 m €uro alpere çok.

1 m + maç başı yeter de artar bile.

bonservis de max 4 m euro olmalı.

şu çok bilmiş tff yönetimi yabancı sayısını sınırlamasa alper gibileri en fazla 500 bin €uroya takım bulur da böyle olunca rabet çok oluyor yine sinirlendim.

Yine şikeciler paralı haber yaptırıyorlar basına.

Ortasahada güzel bir yerli alternatif olur,yıllar içerisinde de banko oyuncu olabilecek potansiyeli var.

Ortasahada güzel bir yerli alternatif olur,yıllar içerisinde de banko oyuncu olabilecek potansiyeli var.

hamiti çok sevmeme rağmen şu performanslar ile geldiği anda hamit'ten formayı alır en azndan kafa kafaya forma mücadelesi verirler. hamitin en büyük artısı tecrübesi tabi. ama alperdeki enerji çeviklik hız hamitte yok

Hakkındaki haberler geçen sene Milliyet'in "Galatasaray'dan Yiğit Hamleler" haberine benziyor...

Doğru bir haberse çok sevinirim. Gelişime fazlasıyla açık oyuncu. Farklı stili bizim oyunumuza direk katkı verebilir diye düşünüyorum. Hadi hayırlısı.

Ynt: # Alper Potuk [Eskişehirspor]

Yalan haber maç öncesi ortaklık karıştırma maksatlı

HTC EVO 3D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

"Alper Potuk [Eskişehirspor]" olan konu başlığının sene sonunda "Alper Potuk" olarak değişmesini istiyor bu taraftar :)

Alalım almasına ama Melo'ya alternatif olarak kullanırız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt