# Alper Potuk

Serhat akin, gokhan gonul, volkan demirel tuncay sanli

Bunlar hep genc yasta gelip cokta basarili oldular

Bu konuyu konuşmuştuk daha önceden; tekrar söyleyeyim. Bu isimler kariyer yapalı yıllar oldu. Fenerbahçe 2009'dan beri freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor.

Bir de Fener'in Alper'i almasının temel sebebi ligde ve kupada karşılaştıkları maçlardaki Alper'in performansı

Tek başına madara etmişti Fener defansını, durduramıyorlardı.

Bu konuyu konuşmuştuk daha önceden; tekrar söyleyeyim. Bu isimler kariyer yapalı yıllar oldu. Fenerbahçe 2009'dan beri freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyor.

Hic oyle degil. Fener kanser hucresini kesip atti. Tooarlanmalari zaman alacak.

Hic oyle degil. Fener kanser hucresini kesip atti. Tooarlanmalari zaman alacak.

Ersin Bey Türkçe konuşuyorum sanırım. Ben bugünden bahsetmiyorum. Koç sonrası ne olur onu zaman gösterir. O yıkım bir senede toparlanmaz. Ancak yapılan tercihlerin de ekonomiyle pek alakası yok.

Herkes Fenerbahçe'nin yerli katili olduğunu kabul edecektir. Bu katliam devam eder mi onu zaman gösterecek.

Ersin Bey Türkçe konuşuyorum sanırım. Ben bugünden bahsetmiyorum. Koç sonrası ne olur onu zaman gösterir. O yıkım bir senede toparlanmaz. Ancak yapılan tercihlerin de ekonomiyle pek alakası yok.

Herkes Fenerbahçe'nin yerli katili olduğunu kabul edecektir. Bu katliam devam eder mi onu zaman gösterecek.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180921-130139.webp
    Screenshot_20180921-130139.webp
    28 KB · Görüntüleme: 51
Geri
Üst Alt