alperen şengün

Sami Karakoç

İmparator

nba draftında ilk 10dan seçileceği konuşulan türk basketbolcu

Nba’de ne takozların ne muamele gördüklerini biliyoruz. Alperen bu şekilde çalışmaya devam ederse 3 seneye oranın kralı olur.

Nba’de ne takozların ne muamele gördüklerini biliyoruz. Alperen bu şekilde çalışmaya devam ederse 3 seneye oranın kralı olur.
Sehmuz ve alpereni bjk alirken biz armut mu topluyorduk
Neden genc iyi yerli transferi yapamiyoruz hic.
Takip etmiyorum fazla ama bu sezonda tum yerlileri kaptirmisiz diyorlar twitterda

Takip etmiyorum fazla ama bu sezonda tum yerlileri kaptirmisiz diyorlar twitterda

Bilmiyorum renktaş. 28 sene önce Şehmus ve Alperen’i almalıyız diyordum burada ama sesimi duyan olmadı.

Bandırma ile altyapı oyuncularını alma konusunda biz anlaşmıştık, daha doğrusu basketbol tarafındaki yöneticiler. 5 milyon ₺ civarı bir ödeme gerekiyordu. Üç silahşörler vermedi bu parayı. Onlarda Beşiktaş’a gitti, onlar verdi. Daha ne olayları var bu yönetimin.

Bol bol süre alacağı bir takıma gitti hayırlı olsun.

gözümüzün önünde bir star doğuyor

Her macta 30 fark yeme potansiyelleri olduğu icin rakipler nasılsa yeneriz diyerekten savunma yapma zahmetinde bulunmuyorlar. Bunun neticesi olarak bir kişi sana eşlik ederken iki kişi önünden çekiliyor ve smaç basıyorsun. Cok da sey yapmamak lazım.

3 sayilik atmali.
Bir de boyu 1 inch daha uzarsa iyi olur

Geri
Üst Alt