alperen şengün

Ülkemizde olduğundan daha iyi gibi lanse edilse de sonunda balon olmayan bir oyuncumuz. Oyununa dış şut ilave ederse özel oyuncu sınıfına girebilir.

Takipteyiz. Kendisini küçük king Doncic ve büyük king Lebron ile izlemenin şerefine nail oluruz inş... O haram para yemekten bıkmayan Davis'e de bu vesileyle serzenişte bulunmuş olayım.

Rıdvan Dilmen'in devlet nişanı verilmesi gerekir dediği basketballcımız bu kardeşimizmiş. Rıdvan dediyse yanılıyordur.

Yolu açık olsun.

Son 4 mac 24 12 6.5
Galiba son 5 mac en az 1 tane 3 sayilik basketi var ve sadece tek sut veya 2 sut ile
Bir de daha once dikkat etmedim mi bilmiyorum ama simdi yayin civarindan tek elle basketler atmaya basladi ki oldukca isabetli atiyor. Zaten 24 sayiyi %60 - %65 yuzdeyle filan atiyor. Tam bir all offence oyuncusu olacak.

Jokic değil de sabonise benziyor @Halil Vurucu doğru mu üstat ?
Evet belki Alperen daha estetik oldugu icin yaniltabilir ama çember civarinda Alper daha iyi gibi + daha fazla hucum silahi var gibi. Ayrica daha 20 yasinda. Izlemedim ama Sabonis 20 yasindayken buyuk ihtimal Alper'in suanki halinden daha geridedir.

Evet belki Alperen daha estetik oldugu icin yaniltabilir ama çember civarinda Alper daha iyi gibi + daha fazla hucum silahi var gibi. Ayrica daha 20 yasinda. Izlemedim ama Sabonis 20 yasindayken buyuk ihtimal Alper'in suanki halinden daha geridedir.

Alpy ile alakalı tek soru isaretim play off takımında ne yapacak çünkü çok gömülüyor pota civarına, Edwards hatta posterledi bundan dolayı. All star olma ihtimali var

niye mütemadiyen msj atıonuz bu herifle ilgili

Geri
Üst Alt