Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 95.607
- 108.206
- 4.738
Harika oynamış harika
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen sezon yoktu bu bu sezon geliştirdi kendini. geçen sezon hookları falan da baya kotuyduBir de daha once dikkat etmedim mi bilmiyorum ama simdi yayin civarindan tek elle basketler atmaya basladi ki oldukca isabetli atiyor.
Evet, hooklar yine iyi kotu vardi ama o tek elle şutu cok rahat ve isabetli atiyor. Muazzam bir silahgeçen sezon yoktu bu bu sezon geliştirdi kendini. geçen sezon hookları falan da baya kotuydu
Olay nediradam giresunlu zaten
Fındık hasatında fındıkları hook shot ile atıyormuş.Olay nedir
Evet belki Alperen daha estetik oldugu icin yaniltabilir ama çember civarinda Alper daha iyi gibi + daha fazla hucum silahi var gibi. Ayrica daha 20 yasinda. Izlemedim ama Sabonis 20 yasindayken buyuk ihtimal Alper'in suanki halinden daha geridedir.Jokic değil de sabonise benziyor @Halil Vurucu doğru mu üstat ?
Evet belki Alperen daha estetik oldugu icin yaniltabilir ama çember civarinda Alper daha iyi gibi + daha fazla hucum silahi var gibi. Ayrica daha 20 yasinda. Izlemedim ama Sabonis 20 yasindayken buyuk ihtimal Alper'in suanki halinden daha geridedir.
geçen sezon yoktu bu bu sezon geliştirdi kendini. geçen sezon hookları falan da baya kotuydu