alperen şengün

Mirsad, Hedo, Okur, Ömer, Ersan, Furkan
Okur ilk sezonlarında Detroitle yüzük aldı. Sonra all star oldu.
Hedo MİP ödülü aldı.
Alperen de kendini geliştirirse başarılı olabilir.

Güzel bir flood. Savunma tarafında bahsedilen kadar kötü olmadığını anlatmış

sabah akşam kardiyo kasıp dayanıklılık ve atletizimini maxlarsa bir Hall of fame olur

200 k bağışlamis, kimseye bağışladığı para üzerinden laf etmek haddime değil ama alperenin bir günlük kombini bu paradır, böyle para kazanan kişilerin bu paraları vermesini kabul edemiyorum vallahi

200 k bağışlamis, kimseye bağışladığı para üzerinden laf etmek haddime değil ama alperenin bir günlük kombini bu paradır, böyle para kazanan kişilerin bu paraları vermesini kabul edemiyorum vallahi

Önce Dollar sandim ve baya vermis diyecektim. Cocugun vergi, menajer ücreti sonra 1,7 milyon $ civari net maasi var. Ama rakam Liraymis.

Önce Dollar sandim ve baya vermis diyecektim. Cocugun vergi, menajer ücreti sonra 1,7 milyon $ civari net maasi var. Ama rakam Liraymis.

Ayıp bence verdiği para kusura bakmasın, alpereni de severim ederim de, zenginler afedersin dike dike para verecek, ben gariban adam neden para vermedi demem, öğrenciler bile 1000 lira parası varsa yarısını yolladı

Milli Takımda prim polemiğiyle öne çıkan Burak da 200 bin TL vermişti sanırım. 10 bin € ediyor.

Çağlar Cengiz falan 50 bin € vermişti.

Sonuçta herkesin kendi bileceği iş ama "normal" vatandaşlar elinden gelenin en fazlasını yapıyorsa bu adamlardan da daha fazlasının beklenmesi çok doğal.

Son düzenleme:
Milli Takımda prim polemiğiyle öne çıkan Burak da 200 bin TL vermişti sanırım. 10 bin € ediyor.

Çağlar Cengiz falan 50 bin € vermişti.

Sonuçta herkesin kendi bileceği iş ama "normal" vatandaşlar elinden gelenin en fazlasını yapıyorsa bu adamlardan da daha fazlasının beklenmesi çok doğal.

3-4 milyon Euro kazanan adamlar 10k Euro atmasın abi ya bir zahmet

Futbolcular cimri cikti genel anlamda hayal kırıklığı..

Bazı insanlar gerçekten sağlıklı düşünemiyor.ülkecek geçirdiğimiz travmaya bağlamak istiyorum.
Abi milletin yaptığı bağışı sorgulamak size mi kaldı.iyi ünlü ünsüz herkes maaşını yazsın miktarı siz karar verin.linçlediğiniz kişi de 20 yaşındaki çocuk.biraz sakin ya

Geri
Üst Alt