alperen şengün

Milli gururumuz Alperen Şengün'ün geçtiğimiz haftaki performansı 24.0 sayı 7.0 ribaund 4.5 asist 3 galibiyet - 1 mağlubiyet

Maçı izledim green ve jaberi delirtti yine. Bomboş topcular

Bende izledim. FVV müthişti, bir şey olsa Houston’a geçmiş olsun. Şu çaylak CAM kritik yerlerde çaylak işler yapmasa belki maç dönebilirdi. Çok agresiflik de iyi değil. Alperen son bölüm toparlasa da genel olarak biraz pasif kaldı. Ben biraz Spoelstra etkisi diyorum. Müthiş hoca.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cam Whitmore çok daha iyi yaw Jalen Green'den

Hayal etmesi güç ancak Jalen Green onun yaşındayken daha bile maldı

Green ve Jabari avelleri ortada giden maçı verdiler yine.

Alperenin Houston kariyerini özetleyen bir sekans. Ekmeğini hep taştan çıkarmak zorunda kaldı.

Yok abi bu green bana PC telefon ne varsa kirdirtacak. Alperen son çeyrekte 12 atmış. Hücum faul aldırmış lavine. Bütün ivme houstonda bu green denen sığır airball atıyor. Kapattım maci

Mehmet Okurdan sonra inşallah Alperen de Allstar olacak.. Mehmet Okurun Shaqa yaptığı sahte savunma çok iyiydi tabi o zamanki Allstarlar daha bir baskaydi şov acisindan

Atlanta ve Embiid yokken 76ers'i yenseler bu yenilgiler kabul edilirdi ama iyi olmadi. Detroit'i yine yenerler, Embiid oynamazsa belki 76ers'i yenerler de Celtics ve Knicks cok formdalar.

Atlanta ile Murray + Bogdan - Jalen Green + Oladipo + pick filan nasil olur?
1 tane de yedek uzun lazim.

Green+pick = curry yapmaları lazim

Geri
Üst Alt