Altan Tanrıkulu: ''Alex Telles Dünya'nın en iyi sol bekidir''

Bu adam ne sıfatla yorumcu olmuş futboldan anladıgı yok malın teki ben çıksam ben daha iyi yorumculuk yaparım

Bu adam bunu dediğinde belliydi Telles'in kötü olduğu.

[attachment=12958:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 108
Takım elbiseye bürünmüş holiganlar spor yorumcusu sıfatıyla televizyon programlarında boy gösteriyor senelerdir. Bu da onlardan sadece biri.

valla bu yine iyi

tvlerde

ömer çavuşoğlu

selçuk yula

rıdvan dilmen

ümit özat

rasim ozan

sinan engin

deli bedri gibi adamların yanında melek kalır

fenrbahce avrupanın en büyük 3 takımdan biridir diyordu bi ara

cepte kanyakla geziyor bu herif

şuan trtsporda öyle şeyler zırvalıyor ki kesin troll bu adam

alex telles yerine tarıkı oynatırdım dedi bu arada demin :D :D

fenrbahce avrupanın en büyük 3 takımdan biridir diyordu bi ara

cepte kanyakla geziyor bu herif

Takımı bırak, Fenerbahçe dünyanın en büyük kulübüdür diyordu... Nedeni de devamlı şike yapıp ilk 2'de olan futbolda, Ülker ile birleşip göz boyadığı basketbolda,Acıbadem destekli voleybolda ve Çinlilleri Türkleştirip başarı(!) sağladığı masa tenisinde zirveye oynamasıymış..Manchester'ın,Chelsea'nin basketbol takımları dahi yokmuş...

Olsa zaten büyük kulüp olduklarından onlar gibi birleşmezler Ülker vb. bir takımla...

Son düzenleme:
Selçuk'u göklere çıkartıp Melo'yu yerin dibine soktu , ne yazıkki Melo'yu itibarsızlaştırma çalışmalarında bizim futbolcularımız , en azından menajerleride var ,
bu şerefsiz pavalı köpeklere malzeme verenlerede yazıklar olsun !

Takımı bırak, Fenerbahçe dünyanın en büyük kulübüdür diyordu... Nedeni de Fenerbahçe'nin Ülker ile birleşip göz boyadığı basketbolda,Acıbadem destekli voleybolda ve Çinlilleri transfer edip başarı sağladığı masa tenisinde zirveye oynamasıymış..Manchester'ın,Chelsea'nin basketbol takımları dahi yokmuş...

Olsa zaten büyük kulüp olduklarından onlar gibi birleşmezler Ülker vb. bir takımla...

Rüya görmek iyidir ama bunlar ayıkken de rüya dünyasında yaşıyorlar. :D

O yazısına ben de denk gelmiştim.

Futbol Kulübü ile spor kulübü kavramlarını öğrensin de gelsin diyeceğim ama nerede.

Rüya görmek iyidir ama bunlar ayıkken de rüya dünyasında yaşıyorlar. :D

O yazısına ben de denk gelmiştim.

Futbol Kulübü ile spor kulübü kavramlarını öğrensin de gelsin diyeceğim ama nerede.

Fenerbahçe'nin Ülker ile birleşmeden yıl olarak 90'ların başında kazandığı 1 şampiyonluk vardı, yanlış hatırlamıyorsam. Biz geçen senelerde 1 şampiyonluk daha alıp 5'e çıkarınca sayıyı,bunlar Ülker'in şampiyonluklarını da kendilerine mal ettiler. Ne acıdır ki 1 tanesi de Ülker ile Fenerbahçe arasındaki final serisinden sonra, Ülker'in şampiyon olduğu yıla denk geliyor :red:

Fenerbahçe'nin Ülker ile birleşmeden yıl olarak 90'ların başında kazandığı 1 şampiyonluk vardı, yanlış hatırlamıyorsam. Biz geçen senelerde 1 şampiyonluk daha alıp 5'e çıkarınca sayıyı,bunlar Ülker'in şampiyonluklarını da kendilerine mal ettiler. Ne acıdır ki 1 tanesi de Ülker ile Fenerbahçe arasındaki final serisinden sonra, Ülker'in şampiyon olduğu yıla denk geliyor :red:

Bütün kurumlar ve kurullar hizmetlerinde tabi.

Bu sene 4. yıldızı taksak bile giderler 1959 öncesini saydırırlar 6'ya yürüyoruz derler utanmadan.

Yav şu fenerli wikipedi Altan'ın Galatasaray ile ilgili yaptığı yorumları kaale almayın. Bende fener için yorum yapsam Kuyt sahte kahraman, yaşasın Selçuk Şahin derdim. Bunların bizim iyiliğimizi istemeleri için bir sebep yok, bizimle ilgili ne söylüyorlarsa bilin ki bizim kötülüğümüz içindir.

Bütün kurumlar ve kurullar hizmetlerinde tabi.

Bu sene 4. yıldızı taksak bile giderler 1959 öncesini saydırırlar 6'ya yürüyoruz derler utanmadan.

Yıldız takmadan diyorlar zaten.. Hatta o kadar benimsetmişler ki bunu, Diego bile "Öğrendiğime göre bu sene 6. yıldız için mücadele edeceğiz" diye beyanat verdi sezon başında... Volkan,Emre vb. de söyledi de onları zaten hatırlatmaya gerek yok...Yıldız takınca bu 4. yıldız olacak, takamayınca bizim 5 yıldızımız var zaten muhabbetine dönecek çoluk çocuk gibi..

Hadi şike yapmadılar diyelim; bir yerden katakulle yapmayı,bu sayede şikeyi yasallaştırmayı ve medya algısı yaratmayı çok iyi biliyor Fenerbahçe... Tabii ki bu ülkedeki araştırma özürlü ve algı düzeyi düşük bir taraftar profiline birçok şeyi de kabul ettirebilirsin.

Hala Ülker'i normal bir sponsor zannedip birleşmeden bir haber olanlar,Ünal Aysal gelmeden önce bize yan ürün gamıyla sponsor olup rekabeti bitirdiğini göz ardı edenler,Ülker Arena'nın yapımındaki karşılıksız devlet arazisini hiçe sayıp bizim stadımıza "Beleştepe" diyenler var...

Eh böyle bir ülkenin de baştacı, Fenerbahçe gibi kurucusunun kim olduğu bile tam olarak bilinmeyen,kavga ve karanlık bir kültürle yoğrulmuş ne idüğü belirsiz,nasıl bir amaca hizmet ettiği aşikar bir kulüp(!) olur...

Biz bu ülkeye fazlayız...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt