Altay Bayındır El Bileğini Kırdı!

Geçmiş olsun aldığı paranın hakkını veren formasına ve kulübe bağlılığı olan her futbolcuya kulüp ayrımı yapmaksızın saygım vardır altayda bu özelliklere sahiptir severim sevmem ama sağlık herseyden önemlidir.

Çok geçmiş olsun. İyi kaleci. Milli takımın as kalecisi olması lazım

Yazık ya ufak tefek sakatlanmalar takımı eksik birakmalar konusunda nötr'üm ama bir futbolcunun orasının burasının kırılıp bağlarının kopmasına çok üzülüyorum.
Umarım en az hasarla atlatıp eskisinden daha iyi seviyeye gelir.

Şutu kim çekmiş acaba.

Buarada bende sag bileğimi kırdım 2 sene önce motorsiklet kazasında, Allah'tan temiz kırılmıştı, parçasız. Ameliyat ile vida taktilar, şuan bir sıkıntı yok Allaha şükür. Merak ettiğim şey, hemen hemen her kırığı ameliyat ediyorlar. Eskiden sadece alçıya alınır diye biliyordum. Tabi kendi bileğim kirildiktan sonra daha çok dikkatimi çekmeye başladı. Bu arada harbiden baya kırık olayı oluyormuş günlük hayatta.

Geçmiş olsun. Çok iyi özelliklere sahip olsa da epeyce olgunlaşması lazım, hep bir sakarlık yapacakmış gibi hisse kapılıyorum, topa çıkışlarında dengesiz/kontrolsüz hareketler yaparak hem kendisinin hem rakip oyuncunun sağlığını riske atıyor. Geçirdiği sakatlık bununla ilgili olmayabilir ama yeri gelmişken değinmek istedim...

Bunu en iyi biz anlarız muslera yokluğunda neler çektiğimizi geçmiş olsun

Geri
Üst Alt