Altay Bayındır, Manchester United'da

Takımda yerli olunca twitterdan cok like alınıyor. Bizde bol bol barisi paylasalim

Camiamıza ho uzun zamandır istedğimiz bir kaleciydi

Faul olabilir. Ama epl de vermiyorlar bunları.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İngilizler oyunu oynatmanin b.kunu çıkarmışlar cidden, bu aleni kaleciye foul yav😄
İlk başta faul gibi görünüyordu ama şu açıdan bakınca Altay bayağı zamanlama hatası yapmış, çok geç yükselmiş. 15 numara havadayken Altay sıçramaya başlayıp 15'in altına kalıyor.
1734682497136.png
1734682471825.png

Altay ın kesin hatası var canım o gol yenmez artık. Demek istediğim faul orda belki onu kurtarabilirdi eline bi müdahale görünüyor gole etkisi olmasa da yani o yüzden yememiş golü. Bizde hayatta geçmez bu gol ama adamlar var da olsa müdahale etmiyorlar bunlara. O değil ben yeni baktım özete maçı izlememiştim forster napmış abi çok acayip bi maç oynamış iki asist cepheden gelen topu ayakla çıkarma falan ne güldüm ya.

Faul yok topa geç çıkmış kendi hatası. fbde oynadığını zannetti galiba faul alırım falan dedi ama yemezler.
İlk başta faul gibi görünüyordu ama şu açıdan bakınca Altay bayağı zamanlama hatası yapmış, çok geç yükselmiş. 15 numara havadayken Altay sıçramaya başlayıp 15'in altına kalıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 271319
Ekli dosyayı görüntüle 271318

İzlerken ben mi yanlış gördüm acaba telefonda, küçük ekran ama sanki 15 numara sağ eliyle kalecinin sol elini bastirmiyor mu? Zamanlama hatası olsa bile bu futbol için doğal bir hareket değil ki

ankaragücü'nde oynaması gereken adam manu'da sahaya çıkıyor saçmalık

İzlerken ben mi yanlış gördüm acaba telefonda, küçük ekran ama sanki 15 numara sağ eliyle kalecinin sol elini bastirmiyor mu? Zamanlama hatası olsa bile bu futbol için doğal bir hareket değil ki
Müdahale bariz görünüyor canım, ama golü o yüzden yememiş diyorlar ben öyle anlıyorum. Bence faul var orda o faul de Altay ın hatasını kurtarabilirdi ama epl de işlemiyor bu işler.

15 numara yükseliyor, 15 havadayken Altay geç yükseldiği için 15'in altında kalıyor zaten. Altay adam havadayken altına giriyor yani. Tamamen kaleci zamanlama hatası bence. 15 havalandığında Altay daha aksiyona girmemiş bile. Bence pozisyon temiz, bariz kaleci hatası diye yorumluyorum

Şurada çok daha net görülüyor zaten;

1734683890032.png

Altay şu kareden sonra yükselmeye çalışıyor ve havadaki 15'in kolunun altına giriyor, 15 Altay'ın kolunu bloklamıyor yani
1734683909957.png

Altay bayağı uyumuş, şurada daha hala yerde ve temas bile yok 😂

1734683975617.png

Geri
Üst Alt