Altınordu Başkanı Mehmet Özkan: "Ben takımımızın Süper Lig'e çıkmasını istemiyorum"

Aynı başkan miydi emin degilim birkaç sene önce yine aynı aciklamalari yapmışlardı amaçları ne anlamış değilim.. Alt yapıya belli ki iyi para harcıyorlar ama sırf altyapıyla biryerlere gelmek için bu bütçeler asla yetmez..Bir kere klasman olarak Türkiye 2. Ligindesin Messiyi çıkarsan verecekkeri 2-3 milyon euro bu paralarla da üst kategoride başarı gelmez
Vizyonsuzluk; azıcık aşım ağrısız başım, küçük olsun benim olsun mantığı.Beyfendiler biliyor ki üst lige çıkınca "oyuncu maaşları ikiye üçe katlanacak, taraftar baskısı artıp çatlak sesler yükselecek,pastadan pay almak isteyecek başka paydaşlar olacak, siyaset-sponsor gibi yeni aktörler söz sahibi olacak vs."Dolayısıyla rekabet yoksa planlanan gelir kaybı da yok,harcama da yok! Canım sıkılırsa da "vallahi sataram köyü ha!" deyip tehdit eder gider.Zaten kasayı doldurmuştur diye düşünüyorum.Ha Türk futboluna oyuncu yetiştirmiştir, yetiştirmeye de devam etmektedir ancak "Paf takımı değil de Profesyonel bir takım sahibi olduğunu hatırlasa"daha iyi olacak.

Iddiadan bunların rakiplerine yüklenin Playoff'ta. Temiz para.

Samsuna suspayı verecekler heralde.
Final garanti , finali de hallederler bir şekilde.

Atlético Bilbao ama LaLiga‘da oynuyor .

Sende cik ozaman Süper Lige, orada göster kendini.
Evet masraflar artacak ama senin yetistirdigin futbolcu 2-3 Mio € degil 10-12 Mio € degeri olacak.
Birde sen yüksek seviyede oynama sansi veriyorsun Altyapiya , Takima ve yetkililere.

Efsane olacaksan Süper Lige cik ve Avrupaya git sorna cik , ben bunu sadece Türk oyunculara yaptim ve bizim Altyapidan diye övün Netflix‘e bile hikaye olur usta!

Türk futbolunu kurtar

Tanıyorum bu herifi çok az. Deli bi herif. Tesisleri vs çok deli. Her ayrıntı var

Fb ve başağa birden fazla olmak üzre ts ve bjkye topçu verdi bize vermedi

fbye verdiği 2-3 oyuncuda çöp oldu ağzını açmadı,bjkye giden topçu piyasada yok şuanlık çöp oldu,başağa verdiği ravil bu sezon oynatılmadı çöp oldu

bu topçular bize verip bu halde olsalardı gsye bidaha topçu vermem diye hergün açıklama yapar,medyada yerden yere vururdu bizi genç topçuları aldılar hayatlarını kararttılar diye

şimdi ben senin projene saygı duyuyorum ama süper lige gelip buranın pisliğine bulaşıp yeni bi gümrük,başak,paşa,rize,sivas gibi fbnin arka bahçesi olmayacağına nasıl güveniyim

çıkma kal olduğun yerde
verdiği topçuların çoğu overrated yaw. ravil ve fenere verdiği kanatta oynayan gencodan olmayacağı belliydi

bir berke özer var aralarında iyi olan onu da fener kiralık yolladı. Altay'ı satarlarsa onu kaleye koyarlar

verdiği topçuların çoğu overrated yaw. ravil ve fenere verdiği kanatta oynayan gencodan olmayacağı belliydi

bir berke özer var aralarında iyi olan onu da fener kiralık yolladı. Altay'ı satarlarsa onu kaleye koyarlar
Çok pohpohlanmıştı erce,barış,berke,bjkye giden kanat falan

hatta açklama yapıyodu habire topçuları söndürecek şans vermeyecek kulüplere göndermiyicem diye ama kap açıklamaları tam tersi şakır şakır verdi toçuları

Çok pohpohlanmıştı erce,barış,berke,bjkye giden kanat falan

hatta açklama yapıyodu habire topçuları söndürecek şans vermeyecek kulüplere göndermiyicem diye ama kap açıklamaları tam tersi şakır şakır verdi toçuları
itelemek içindir muhtemelen güzel de iteledi zaten.
burak ince ve enis destanı (yukarıdaki isimlerden çok daha yetenekli) da aynı şekilde yollarsa haklı çıkarsın bakalım akıbetleri ne olacak

itelemek içindir muhtemelen güzel de iteledi zaten.
burak ince ve enis destanı (yukarıdaki isimlerden çok daha yetenekli) da aynı şekilde yollarsa haklı çıkarsın bakalım akıbetleri ne olacak
iyi izledinmi nasıllar

Burağın bartuğdan,enisin ali yavuzdan farkları ne

iyi izledinmi nasıllar

Burağın bartuğdan,enisin ali yavuzdan farkları ne
Enis'e çok odaklanmadım yaw millet övdü diye övmüş gibi oldum bende :D Stili fiziği fabio silvayı andırıyor bana öyle gelmişti

B. İnce benim izlediğim maçlarda sağ iç ve sağ kanat gibi oynuyordu. İnce bilekleri var Kafayı kaldırıp orta kesebiliyor ince işleri deniyor sürekli ama belki yaşındandır belki de fizyolojisi öyledir güçlenmesi lazım gibi geldi bana. Stil olarak ömer faruk'a benziyor ama onun kadar birebirde iyi değil. 2 3maçını izledim çok net konuşamam

Bartuğla Burak alakasız mevkiilerin topçuları. Bartuğ aşırı temposuz. İkili mücadeleye girmeyi hiç sevmiyor girse de kazanamıyor çoğunlukla zaten. Onun dışında oyunu yönlendirmesi duran topları uzun topları cidden iyi. Taylan o kadar isabetli atamaz belki o topları o kadar söyleyim. Top rakipteyken ne yapması gerektiğini öğrenmezse A takıma giremez diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt