Altıntop: "Galatasaray'ın genç takımları için nizami sahası yok. Medya olarak oraları da gündem yapın"

Bla bla bla ...

Koskoca ülke futbolu 4 sene yatarak para kazanan adama devredilir mi?
Tek bildiği para para para

Jenarasyon kadar sizde kötüsünüz.
Hamit ne kazandırdı ülke futboluna da bu kadar büyük konuşma çapına erişti ?

Yalaka eyyamcı adamların performansı bu kadar oluyor.

Futbolu bilen adam gelsinmiş adam futbolu biliyorda ülkeyi tanımıyor 80 milyonluk ülkede milli takımı almanyada doğmuş büyümüş bir almancı
ve alman hoca yönetiyor pess

bu ülke insanında başarısızlığı sahiplenememe sorunu var, avrupada büyüyüp yetişse de bu değişmiyor.

Suçlu Galatasaray mı oldu yine.

Rızkımız buysa ne yapalım diyen adamdan daha fazlasın beklemek hata olurdu zaten.

Dün bu milli takım Çorum’un 10’da 1’i nüfusa sahip Faröe Adaları’na yenildi , tabi ki bunun sorumlusu Hamit ve arkadaşları değil, Türkiye’ye tarihinin tek Avrupa şampiyonluğunu getiren Galatasaray.

O nizami olmayan sahadan çıkanlar ile avrupa kupası kaldırdı bu klüp, avrupanın en büyük takımlarına oyuncular gönderdi.
tesisleşmenin önemini anlatmak için ekmek yediğin yere pislemek mi gerekir ?

Tesisleşmekten daha önemlisi kurumsallaşmaktır, oda bu siyasi düzlemde bu TFF ve organlarıyla şikeleri ört pas etmek için yerle yeksan edildi.

2000 lerin Galatasaray tekrar geri dönmesin diye, var kararlarıyla ligden düşürülüyorduk, bu kirli düzene çıkıp ta iki laf ettin mi acaba ?

Oysa arkana alman geteken Camia yı karşına alıyorsun , ne için ? Kime yaranmak için ?

ben simdi buna serefsiz demeyi cok istiyorum. ama serefsiz dersem muhtemelen ceza alirim. bu yüzden demiyorum

Geri
Üst Alt