Altıntop: "Galatasaray'ın genç takımları için nizami sahası yok. Medya olarak oraları da gündem yapın"

Kimsede demiyor gencler icin yapacagimiz sahanin parasi senin şutlarinla yamulttugun kale direklerine gitti diye

inanilir gibi degil, anlamiyorum. hicbir eli güclü siyasi veya neyse biri, bu durumdan utanip birsey degistirmek istemez mi? hicmi gururunuz kalmadi, utanma duygunuz? koskoca ülke ne hallere geldi, her alanda hüsran. hicbir alan yok ki zirvede olalim, hicbir degerimiz yok ki dünyada saygi duyulsun. ya biz nereye kadar düsecegiz, anlamiyorum. inanilmaz

Hep Ajax gibi Bayern gibi, yöneticilerin ekseriyetini eski efsane futbolcuların oluşturması gerektiğini söylerdim. Maalesef ülkemiz için geçerli bir durum gibi görünmüyor bu fikir zira kendini geliştirmekten uzak ve cahil tipler bizdekilerin çoğu. Şu açıklamalar da söylediğim şeyin net bir göstergesi. Böyle bir mağlubiyet sonrası isim vererek konuşamazsın , nokta.

Cevaba gerek yok... bahane uretene karsilik vermek konuyu baska yerlere cekmek olur.

Konu cok basit en dusuk kademede C takimi ile ciksan bile her maci kazanip cikman lazim.

Sorumluluk bende diyorsan o sorumlugu alman lazim. Buna x takim z takim diyerek kendi dedigin sorumluluk bende mevzusunda komiek ve uzucu bir sekilde yok ediyorsun mr. Altintop

Futbolu bilen adam gelsinmiş adam futbolu biliyorda ülkeyi tanımıyor 80 milyonluk ülkede milli takımı almanyada doğmuş büyümüş bir almancı
ve alman hoca yönetiyor pess

Futbolu yani futbolun yetistirme/yonetme kismini bildigine dair supheliyim bunun disinda hemfikirim, gurbetci bir adama ulke futbol yonetimi hangi akla hizmet verildi (ki sebebini biliyoruz ! da soruyoruz iste..) iste ana mesele bu.. Bu arkadasin Turkiye kariyeri, Galatasaray'da parlak bir kadroda milyon ovvroolari sayarak, rizik mizik diyerek gecti. Onceside, birkac gunluk Milli Takim kamplari vs.. Yani ulke gerceklerinden her saniye bihaberdi, bir Arda dahi degil yani.. Bu topraklarda yetismedi kisacasi..

Ayrica, yenildigi takim herhangi bir ilimizin merkez ilcesinden esit ya da daha kucuk nufusa sahip bir ulkenin milli takimi. Adamlar en buyuk basarisini yasadi diye biliyorum.. Hayir, gol kaciririz, ezeriz, top girmez, bunlar olur bizde gulup geceriz.. Rezil oynadik. Elle tutulur bir organize atak dahi yok.. Ne anlatiyorsun Hamit ? Aloo ne anlatiyorsun ?

Son düzenleme:
Fenerbahce medyasinin saldirisina ugruyor Hamit Altintop. Boyle boyle TFF'deki butun 'Galatasarayli' herifleri gonderip yerine kus veyahut hamsi getirmek istiyorlar.

Aykut kocaman ve ismail kartal basarisizilik disinda bir basarisi yokken bu isimlerin dillendirilmesi komedi den baska birsey degil.

Yakinda William Arao'yu turk yapma girisimleri baslar.

Ismail - Arao - Ferdi orta sahasi ile B grubuna gideriz.

inanilir gibi degil, anlamiyorum. hicbir eli güclü siyasi veya neyse biri, bu durumdan utanip birsey degistirmek istemez mi? hicmi gururunuz kalmadi, utanma duygunuz? koskoca ülke ne hallere geldi, her alanda hüsran. hicbir alan yok ki zirvede olalim, hicbir degerimiz yok ki dünyada saygi duyulsun. ya biz nereye kadar düsecegiz, anlamiyorum. inanilmaz

Hersey liyakati ayaklar altina aldiklari gun basladi zaten, Monserler diyerek bu ulkenin en bilgili en donanimli Uluslararasi Iliskiler uzmanlarini sonrasinda ise askerlerini harcadiklari gun basladi. Vasat ovuldu, vasat yuceltildi cunku cehalet ile ozguveni ayni cizgide degerlendirdiler.. Plansizlik zaten atasporumuz oldugundan sonuc kacinilmaz oldu. Her acidan, her bransta, her yerde, dedigin gibi.

hamit o masaya her vurduğunda aşzına bir tane şaplak indirmek istedim. almanya gibi bir ülkede yetişmişsin ama hala magandasın helal olsun diyorum özel bir çaba gerektirir.

Sevdiğim nadir Almancı heriflerden biriydin bize gelene kadar. Yazıklar olsun sana

Türkiye Futbol Federasyonu neden talimatla yönetiliyor? Bunu cevaplasa ya hamit bey

Hamit'in üstüne kimler gidiyor iyi tahayyül etmek lazım. Daha bir kaç hafta önce TFF'ye yapılan saldırı ile de ilişkisiz olduğunu düşünmüyorum. Kendisini pek sevmem ancak Sarı Lacivert mafyasının da Hamit'in varlığından rahatsız olduğu belli.

Herkes kendi durumundan sorumlu hamit. Sanane bizim alt yapi sahamizin olup olmamasindan, kendi götunu kurtarmak icin bizi de cekme kaosun icine. Oklar size cevrilmis, kendini ilgilendiren konularla ilgili konus.

Ha siz tff siniz ya, mudahale edin ozaman gsnin altyapi sahasina veya diger tum takimlarin sahasina. Nesiniz siz bostan korkulugu mu?

Bi kural getirin. Herkesin alt yapi sahasi olma zorunlulugu var diye. Yapmayanlara ceza kesin madem hamIT

Esas senin fedarasyon'da işin ne diye sorarlar adama. Ne gibi bir katkın var. Sıfır katkı, bolca içi boş konuşmalar.

Kardeşim 80 milyonluk ülkeden milli takımı geliştirebilmesi için bir yerli td bulamıyorsaniz, yöneticileri de yabancı seçin o zaman. Sanki kendileri çok yeterliymis gibi yabancı td buluyorlar, yerliler yetersiz diye :asd:

Ulan at kafası ligde 18 takım daha var, hangisinin altyapıda nizami sahası var ki Galatasaray'ı konu ediyorsun. TFF değil misin, yaptırım uygula o zaman.

Asıl senin ne bilgi birikimin ne eğitimin var da Türk futbolunu dizayn edecek koltukta oturuyosun? Hepiniz bomboş adamlarsınız anca çene yapmaya oturuyorsunuz o koltuklarda. Milli takımın başına koyacak yerli hoca bile bulamadınız hâlâ lagaluga. Durduk yere çileden çıkartıyorsunuz insanı.

Altıntop: "Bu takımı Şenol Güneş düşürmedi mi?"

Geri
Üst Alt