GSC Haber Alvaro Morata'nın MR'ı Çekilecek

Adama habire transfer yap, o kadar kötü yönetiyor ve planlıyor ki ne yapıyor ne ediyor sonunda her bölgede 1 oyuncu elde anca kalıyor.

Kaan'ın atılacağını kestirip çıkarsa takımdaki kimseye ekstra yük binmezdi
Yükle bir alakasi yok. Tek basina top sürüp sonra geri dönüp slalom yapmaya çalıştı. Taktikle vs alakasi yok. 2-3 kerede bunu orta sahada yaptı. Adamin olayi bu top sürmeyi seviyor. Sanki hiç sakatlanmayan adamdi da biz 2 günde sakatladik

Yükle bir alakasi yok. Tek basina top sürüp sonra geri dönüp slalom yapmaya çalıştı. Taktikle vs alakasi yok. 2-3 kerede bunu orta sahada yaptı. Adamin olayi bu top sürmeyi seviyor. Sanki hiç sakatlanmayan adamdi da biz 2 günde sakatladik
İşte niye yapmaya çalıştı. Etrafında kimse yok 10 kişi olduğumuz için.

Sadece bizim hoca değil, yerli hocaların hepsi antrenman ve eğitim konularında çok kötüler terimde böyleydi denizlide şimdiki yeni yerli hocalarda böyle, torpille çok basit şekilde prof hocalık lisansı verilen ülkede çok kaliteli hoca beklemeyin

Yav forvet 10.5 km koşar mi kendi mi gitti sürekli sol sağ beke açıldı gayet okanin halt yemesi.dk 10da adam orta sahanın ordan orta kesiyor içeriye

Okanla ne alakasi var nefret ediyorsunuz da herif son dakika slalom atmaya çalışırsa kendini zorlarsa sakatlanir
benim okan hoca ya nefretim flan yok kardes,elestiri yapalim bi zahmet iznin varsa

surekli topcu alip,topculara da büyük meblaglar bayilip,sonra o topcuları hunharca saga sola bastırıp ıskartaya cikartmaktan,orta sıra avrupa takımlarından 4 er 5 er yemekten biktim

sürekli bek alip hala kaan ve berkan i oralarda oynarken görmek istemiorum

Yok. Rizeden 3 fbden 1 puan alırsak anca düzelirim

Bu konuda pesimist misin optimist misin anlamadım

Fener’i asla yenemeyiz diye mi 1 puan

Yoksa en kötü ihtimalle 1 puan alsak bile yeter diye mi

Bu arada Rize’de 1 puan Fb’den 3 puanı tercih ederim illa biriyle berabere kalacaksak

Kaan'ın atılacağını kestirip çıkarsa takımdaki kimseye ekstra yük binmezdi
salt bu mac ozelinde bile , hoca ; kaan konusunda feci sinifta kaldi .

kirmizi sekansi yasandi. sonrasinda barisi one atip *morata'yi cikarabilirdi . zaten *kendisine top bile tasimadigimiz bir mac ve gidisat varken, sahsen anlamsiz buldum sahada tutulmasini .

macin gidisatini havasini okuyup - morata 'yi bencede sahada tutmamaliydi .

as 11den bir kac ismin olmamasi salt bahane olamaz. uzun suredir zaten takimin sahada yayilimi problemli, koordinasyonu zayif, kondisyonu yetersiz . beraberlik bile zordu bu denklemde.

saygi ve selamlar .

Morata’nın sakatlandığı an çok bariz, Morata topu ileri doğru taşıdı sakladı arkasına sağına soluna baktı, pas vereceği ona yaklaşan bir tame adam yok, sonra topu saklamak kaybetmemek için daha da zorlayınca sakatlandı
Hem bitmiş oyunda bu kadar tutam hocanın, hem de yardıma gitmeyen takım arkadaşlarının suçu var.

çok sıkıntılı döneme girdik.. belliydi zaten..

Geri
Üst Alt