GSC Haber Alvaro Morata'nın MR'ı Çekilecek

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1739527835129.webp

AZ Alkmaar maçının ardından adalesinde ağrı hisseden Alvaro Morata, yarın MR'a girecek.

(NTV Spor)

Şaka gibi gerçekten.
Taktiksel dehamızın sonuçları

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gülme komsuna gelir basina.

Rize ve FB macini kacirdi muhtemelen, AZ'ye karsi zaten yok edildik, resmen bosuna transfer.

Artik seneye verecegi katkiya bakacagiz..

avrupa'da takım halinde oynamaya bilen adamların bizim dengesizler ligine gelince kolay sakatlanması normal. zaten bu yüzden okan da rezil seviye düşük antrenman temposuyla da olsa yürür adım oyuncularını rakiplerine göre daha sağlıklı tutuyor. baskı kurmak zorunda hissettiğin maçlarda az çalışmış icardi, çift santraforların yıldızı morata'yı ilerde tek bırakıp sakatlık riskine atman da taktik kabızlıktır tabii ona yapacak bişey yok. bizde 1 tane olduysa fener'de 40 tane oldu böyle sakatlık.

geçmiş olsun krala, jacobs gibi hem kötü yaşayıp hem de kendini enayice zorlayıp sakatlığa davetiye çıkaracak dangozluğa girmediği sürece böyle sakatlıklar futbolun içinde olan normaliteler. en kısa sürede 40 yaşındaki dzeko gibi yürür tempoda fark yaratmayı ve bu berbat çalışan takımda parlamayı başarır umarım.

Icardi'de suç Icardi'nin. 90+da çıkarınca bile trip atan 1 karakter
Moratayla aynı hesap oyunu soğutamayıp press yaptırıyordu yine.

İsim farketmiyor ki. Osimhen, İcardi, Morata, Barış, Mertens, X. uzun boynu oyunculara press yaptırana da yönetim olsam anında az gel konuşacağız derdim. 80 dakika zaten del gibi koşturmuşsun hala rakip çıkmasın diye gölge presi yaptırıyorsun.

Hayır işe de yaramıyor. 1 kişinin koştuğu oyunda nasıl press oluyor anlamıyorum.

Geri
Üst Alt