Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.308
- 2.985
- 648
Merak edecek bir şey yok. En az 2 hafta olmayacağı kesin. Kaldık modifiyeli Diagne'nin eline. Neyse ki kanat bek aldıkta Barış Alper'i uçta oynatabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde morata şikecilerde dzeko yokmuş elini kırmış sıgır
Icardiyi de ekleyebiliriz.Kaanı çıkarmaması neler mal oldu. Ulan okan
Yunus'la Morata'nın sakatlık sebebi direkt Okan'dır
Yunus Akgün'ün bence menajeri sıkıntılı.Haberlerde istenilen maaş verilmezse başka 1 takıma satın diyomuş.."Sağlık Raporu" açıklaması beklemekteyiz.
Yunus'un durumunu da paylaşsalar çok hoş olacak.
katılmıyorum feneri sene basından beri ayakta tutan 2 adam dzeko ve tadic bu ikisi dısında sahaya akıl koyabilen baska adam yok hızlı adamda yok ellerinde maximle tartıstıgı icin yedekten bile tercih etmıyorcekunun olmamasi avantaj fb icin
onun yerine bir tane daha hizli adam koyarlar öne
onu ben de gördüm ama yunus'un (altyapından çıkan ve büyüyen adamın) o kafaya girdiğine ya da gireceğine inanmak istemiyorum.Yunus Akgün'ün bence menajeri sıkıntılı.Haberlerde istenilen maaş verilmezse başka 1 takıma satın diyomuş..
Şanssızlık yada tesadüfle hangi birini açıklayacağız. Mahalle maçı, halı saha maçı yapar gibi plansız programsız deli danalar gibi koşturursan futbolcuyu aha böyle olur. Bu şekil Koşmalarının bi faydası da yok ayrıca.Fener macini kaciriyor resmen paralar cöpe gitti, ne desek bos bize gelince sakatlanmasi sansizlikmi yiksa adamin alisik olmadi kadar kosmasindan mi acaba?