Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.372
- 8.977
- 1.203
Önümüzdeki sezon sonuna kadar kullanırız iyi transfer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En doğru tercih Morata gibi duruyor bu tabloda. Şahsen memnun ve ümitliyim bu transferden.Aslında şöyle 1.5 yıl 15'e Morata mı? 1.5 yıl 20-25 civarı Talisca mı? Yoksa 4.5 yıl 45 milyon civarına Mikautadze mi? 2.5 yıl 25-30 milyon civarına Dybala mı?
psg'de maşayla kovalanan adama 10 milyon verdin seni 2 sene şampiyon yaptı. burası başka bi coğrafya.ilk defa bu kadar detaylı açıklama gördüm
ayrıca milanda kadro dışı kalan veya istenmeyen adama nasıl 6 milyon bedel ile kiralıyoruz bence çok vermişiz
maximini 8 e kiraladılardıMillet elin Brezilyalisina 1.5 yil icin ne kadar para oduyor birde oyle bakalim derim.
nerde dıyo kadro dısı kalıp istenmedigiilk defa bu kadar detaylı açıklama gördüm
ayrıca milanda kadro dışı kalan veya istenmeyen adama nasıl 6 milyon bedel ile kiralıyoruz bence çok vermişiz
Floryayi sattıktan sonra benden sonrası tufan imzaları demek tüm bu imzalarPlan program yok. Taksitli verilen her adama saldırıyoruz gibi gözüküyor. Nasıl olsa paranın çoğunu Dursun değil 2026'da seçilen yönetim ödeyecek. Sallai ve Sara'da da böyle oldu
Şartlar kötü değil bu arada. Tutarsa alırız, tutmazsa kullanmayız opsiyonu.
Adamlar tüm detaylarıyla açıklamış ya işteAffedersiniz ama bi bk anlamadim. Anlayan aciklasin bi zahmet
Alper Altun’un kayıp eniştesi kim?Aslında şöyle 1.5 yıl 15'e Morata mı? 1.5 yıl 20-25 civarı Talisca mı? Yoksa 4.5 yıl 45 milyon civarına Mikautadze mi? 2.5 yıl 25-30 milyon civarına Dybala mı?
Galatasaray'ın bir planı programı vardır ve o doğrultuda hareket etmektedirPlan program yok. Taksitli verilen her adama saldırıyoruz gibi gözüküyor. Nasıl olsa paranın çoğunu Dursun değil 2026'da seçilen yönetim ödeyecek. Sallai ve Sara'da da böyle oldu
Şartlar kötü değil bu arada. Tutarsa alırız, tutmazsa kullanmayız opsiyonu.