GSC Haber Alvaro Morata'nın Sözleşme Detayları Açıklandı

Aslında şöyle 1.5 yıl 15'e Morata mı? 1.5 yıl 20-25 civarı Talisca mı? Yoksa 4.5 yıl 45 milyon civarına Mikautadze mi? 2.5 yıl 25-30 milyon civarına Dybala mı?

ilk defa bu kadar detaylı açıklama gördüm

ayrıca milanda kadro dışı kalan veya istenmeyen adama nasıl 6 milyon bedel ile kiralıyoruz bence çok vermişiz

Aslında şöyle 1.5 yıl 15'e Morata mı? 1.5 yıl 20-25 civarı Talisca mı? Yoksa 4.5 yıl 45 milyon civarına Mikautadze mi? 2.5 yıl 25-30 milyon civarına Dybala mı?
En doğru tercih Morata gibi duruyor bu tabloda. Şahsen memnun ve ümitliyim bu transferden.

1.5 yıldan fazla uzatılmamalı. Önümüzdeki sezon devre arası karar verilmesi iyi. Önceki anlaşmalara göre daha az kazık sadece kiralama ücreti fazla.

Yunus veya Barış kaç lira maaş hak ediyor acaba? veya bunlar yurt dışına çıkıp oradan transfer etsek kaç tl maaş veririz.. abuk subuk maaşlar..

Ücretleri normal pek bir şey yok. O satın alma opsiyonları kullanılmaz bu arada. Ya vedalaşılır ya da daha ucuza bitirilmeye çalışılır

ilk defa bu kadar detaylı açıklama gördüm

ayrıca milanda kadro dışı kalan veya istenmeyen adama nasıl 6 milyon bedel ile kiralıyoruz bence çok vermişiz
psg'de maşayla kovalanan adama 10 milyon verdin seni 2 sene şampiyon yaptı. burası başka bi coğrafya.

iyi çıkarsa indirimli alırız olayını bilemedim

fb + arabistan faktörleriyle indirim koparmamız imkansız hale gelir diye düşünüyom

Plan program yok. Taksitli verilen her adama saldırıyoruz gibi gözüküyor. Nasıl olsa paranın çoğunu Dursun değil 2026'da seçilen yönetim ödeyecek. Sallai ve Sara'da da böyle oldu

Şartlar kötü değil bu arada. Tutarsa alırız, tutmazsa kullanmayız opsiyonu.
Floryayi sattıktan sonra benden sonrası tufan imzaları demek tüm bu imzalar

Alper Altun’un kayıp eniştesi kim?
Onur adıbelli kimle sözlendi?
Recep Buruk böyle güzel pasta yapmayı kimden öğrendi ?

Plan program yok. Taksitli verilen her adama saldırıyoruz gibi gözüküyor. Nasıl olsa paranın çoğunu Dursun değil 2026'da seçilen yönetim ödeyecek. Sallai ve Sara'da da böyle oldu

Şartlar kötü değil bu arada. Tutarsa alırız, tutmazsa kullanmayız opsiyonu.
Galatasaray'ın bir planı programı vardır ve o doğrultuda hareket etmektedir

Geri
Üst Alt