GSC Haber Alvaro Morata'nın Sözleşme Detayları Açıklandı

bence güzel anlaşma. istediğimiz kadar kiralık oynatabiliyoruz resmen. beğenirsek beyaz eşyaya girer gibi taksitli alıyoruz.

Hayırlısı olsun belkide para hesabı yapmıyacağımız kadar faydalı olur

Ailecek yemeğe gitsen daha pahalı.

Plan program yok. Taksitli verilen her adama saldırıyoruz gibi gözüküyor. Nasıl olsa paranın çoğunu Dursun değil 2026'da seçilen yönetim ödeyecek. Sallai ve Sara'da da böyle oldu

Şartlar kötü değil bu arada. Tutarsa alırız, tutmazsa kullanmayız opsiyonu.
şu BB işleri için nakitten ne kadar az harcarız kafasına giriyorlar diye algılıyorum.

laf ağızdan bir kere çıktı ya şubat divanına BB den çıkmış olacağız diye.

ama sahadaki işler ondan daha önemli - çıkamadın , başarılıda olamadın ....yandın işte o zman. Yani zaten uğraşıyorlar seninle bariz şekilde, TFF'nin saçmalıklarıyla MHK nin işleriyle dolu ortalık. Bu akşamda iki ihtimal var - ya doğranacağız , ya da dün abarttıkları için bize de kıyak geçecekler.

parayı yönetemiyorlar
insanları yönetemiyorlar
iletişimi yönetemiyorlar

zaten bu 3 faktör yeterli değişimin şart olduğunu kanıtlamak için. en azından benim bakış açımda.

olduğu gibi açıklamak transferi çok doğru iş. kimse aslında bu kadardı da az gösterdiler muhabbetini yapamaz.

Fenerin hiç bir şey açıklamadığı yerde, her şeyi açıklamamızı başarı sanmak kadar saçma bir şey yok. Öyle bir algı yerleştirdilerki kimse onları sorgulamıyor ama biz şeffaf olmalıyız. Allah akıl fikir versin.

Morata'nın sözleşmesinde de bonuslar var ve açıklanmadı, hadi belirteyim onu da.

Geri
Üst Alt