Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.457
- 106.072
- 4.738
Peripheral 3.bolum baya lezizdi. 1 saat nasil gecti anlamadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dublaji tavsiye ederim knk. Bence tr dublaji orjinalinden daha iyi olmusbaşladık
![]()
orjinal sesli izlerim hepDublaji tavsiye ederim knk. Bence tr dublaji orjinalinden daha iyi olmus
Kizin sesini duyduktan sonra alintila bu mesajimuorjinal sesli izlerim hep
eyw üstatDiziye biz de dün başladık ve 3 bölümü de izledik. Çok beğendik. @Sami Karakoç gaza getirdi, güzel de oldu. Teşekkürler Sami ♥
Orjinal dil candır ♥![]()
uzaPeripheral dandik bir yapım gibi duruyor.
Hanin Suleiman ablayı araştır aciluza
zor beğenen biriyim normalde ama bence gayet ortalama üstü dizi. bu yoklukta gideri var her türlü
Konusu ne?eyw üstat
umarım dizi 3.bölüm gibi devam eder . iyi bir bilim kurguya hasret kalmıştık o açıdan çok iyi oldu peripheral
bu filmi izledin mi bilmiyorum ama konu olarak benziyorlar biraz. Ready Player One (2018) - IMDbKonusu ne?
Danke canım. 3-4 bölüm daha bekleyip kombo yapayım o zaman. Beğendimbu filmi izledin mi bilmiyorum ama konu olarak benziyorlar biraz. Ready Player One (2018) - IMDb
sonradan spoilere aldım sende editle o kısmı :d görmek istemeyen vardır beliDanke canım. 3-4 bölüm daha bekleyip kombo yapayım o zaman. Beğendim
baktım biraz acayip derecede Keira Knightley 'e benziyorHanin Suleiman ablayı araştır acil