Amazon Prime Video | Ana Konu

başladık

The-Peripheral-2022-Review.jpg

Kıloinin sesini merak edip bir video açtım sonra sesini boşverip tipine baktim ve chloenin buyudukce kralice elizabeth olsenin ikizi gibi bir hale geldigini farkettim. Su videonun basligini elizabeth olsen koysalar farketmezdim.

Teeee 500days of summer, kickass filmlerinden belliydi ileride cok guzel bir kiz olacagi. Harbiden de olmus ama sesi bana baya tuhaf geliyor. Tr dublaj izledim o yuzden

Peripheral dandik bir yapım gibi duruyor. Jack Ryan abimizi özlemiştik. Balık etli doktor ablayı becermesi hatıratlarımızda yer edinmektedir. Hanin Suleiman ablamız da müthiş vücut hatlarına sahip idi... Kadın nedir sorusunun cevabı niteliğindeydi.

bu filmi izledin mi bilmiyorum ama konu olarak benziyorlar biraz. Ready Player One (2018) - IMDb

spoiler vermedim ama yine de görmek istemeyenler için spoi içine aldım
başroldeki ablamızın abisi vr gozlukle oyun oynuyor milletin hesabını kasıyor geçemediği bölümü geçiyor bu şekil para kaldırıyor. bir gün geçemediği bir bölüm için vr gozlugu kıza veriyor o geçiyor. bir iki defa daha oynatıyor kıza. bir gün kız sanal gerceklikte öğrenmemesi gereken bir şey öğreniyor sonra olanlar oluyo.

Peripheral'in öyle assasins creed kafası çıkacağı belliydi. Cok şaşırmadım ama simdilik fena gitmiyor. 7 verelim devam edelim

Feriferalaya ben de başladım. Iyi gidiyor, biraz Westworld/Upgrade karışımı gibi. Chloeyi kickassden beri takip ediyorum, iyi işler yapıyor

the man in the high castle

ilk iki bölüm iyiydi. umarım böyle devam eder. ozzzzy mahlaslı renktaşımızın kötü yorum yapmasından belliydi dizinin iyi çıkacağı. hiç şaşmaz

Geri
Üst Alt