Amedspor-Sakaryaspor Maçında Jiletli Futbolcu İddiası

Amedspor ne? Amed neresi? İzmir ne kadar Smyrna ise Diyarbakır o kadar Amed'dir.

Tanımıyorum ben Amed mamet

Amedspor denen bölücü şerefsiz oluşum terörist bir kulübün önde gidenidir. Aksini iddaa eden de terör sevicidir.

peki batı trakya yada doğu türkistan diye yerler var mı? çünkü bu yerlerin bulunduğu ülkelerde bu tanımlamalar yerine kendi belirledikleri adları kullanıyor.

peki batı trakya yada doğu türkistan diye yerler var mı? çünkü bu yerlerin bulunduğu ülkelerde bu tanımlamalar yerine kendi belirledikleri adları kullanıyor.
Alakasını anlayamadım? Amed ismi en son kaç bin yıl önce kullanılmış?Konstantinapolis misali.

Şu an kullanılmasının tek sebebi terör seviciliğidir. Siyasetçilerin oyunlarıdır.

Terörist değilsin, terör sevicisin. Olur ya hani pembe götlü solcular, hele kadınları ciyak ciyak bağırırlar, bilirsin. Hani solculuk adı altında solculuğu kirleterek pkk sempazitanlığı yaparlar. Bana göre öyle.

Sana gore oyle olabilir, ama bu, senin hakli oldugunu gostermez. Bugune kadar hic bir suca karismamis, her ay vergisini veren, elinden geldigi kadariyla iyi bir insan olmaya calisan ben, sadece spora siyaset, teror karismasin diye olaya objektif baktigim icin "sana gore" veya "bircok insana gore" teroristim. Buarada teror sevicisin diye birsey yok, ya terorristsindir, ya da degilsindir bu kadar basit.

Neyse konu uzamasin..

Kürtlerin çoğu pkk destekçisi veya onların hedefledikleri rüyayı paylaşıyorlar.

Bir çoğu da bunu asla size söylemez ve yansıtmaz çünkü çoğu doğal olarak terörist damgası yemekten korkuyor. İşleri güçleri arkadaş ortamı mevcut bunların sonuçta.

Ben mi nereden biliyorum? Teyze oğlu Kürt kızı ile evlenmişti. Ne oldukları evlilikten sonra belli olduğu vakit boşandı. Açık açık anlatmaya başlamıştı nasıl olduğunu teyzemin oğluna.

Aslında Terror değil de haklı bir halk mücadelesi verdiklerini. Tahh Atatürk den başlayıp apo ya kadar giden anlatımlar.

Atatürk'ün sözü olmuş toprak konusunda da sonra tutmamış sözünü vesaire.

Daha neler neler var ya neyse. Bunları anlattınca bölücü biz oluyoruz ama tabiki

Alakasını anlayamadım? Amed ismi en son kaç bin yıl önce kullanılmış?Konstantinapolis misali.

Şu an kullanılmasının tek sebebi terör seviciliğidir. Siyasetçilerin oyunlarıdır.

hayır sen amed mamed bilmem ben diyorsun ya aynısını da o adamlar söylüyor. ha şu konuda haklısın bu yerlerin eski ismini kullanmayı çok sevdiklerinden değil örgüt propagandası yapmak için kullanıyorlar.

Bir çoğu da bunu asla size söylemez ve yansıtmaz çünkü çoğu doğal olarak terörist damgası yemekten korkuyor. İşleri güçleri arkadaş ortamı mevcut bunların sonuçta.

Ben mi nereden biliyorum? Teyze oğlu Kürt kızı ile evlenmişti. Ne oldukları evlilikten sonra belli olduğu vakit boşandı. Açık açık anlatmaya başlamıştı nasıl olduğunu teyzemin oğluna.

Aslında Terror değil de haklı bir halk mücadelesi verdiklerini. Tahh Atatürk den başlayıp apo ya kadar giden anlatımlar.

Daha neler neler var ya neyse. Bunları anlattınca bölücü biz oluyoruz ama tabiki
Dediğin doğru olabilir. Empati yaparsak eğer biz Hakkari 'de doğsaydık biz de onlar gibi olur muyduk? Çünkü orada doğanların 7 sülalerinin %99.9 'u bu görüşte. Belki biz aileden marjinal olarak çıkardık. Ama illaki 1. derece yakınlarımız dediğin gibi olurdu.

Karışık bir konu. Yüzeysel olarak yorum yapmak basit ama yanlış.

maşallah teyze oğlunun eski eşinden koca bir kitleyi malum parti lideri gibi fişlemişsin!! mesela dünyanın geri kalanı da hükumetin suriye politikalarından dolayı bize işid ve el kaide destekçisi diyor! 3-5 kişi üzerinden insanları nasıl böyle genelleyebiliriz? sunduğun argüman saçma bence.

maşallah teyze oğlunun eski eşinden koca bir kitleyi malum parti lideri gibi fişlemişsin!! mesela dünyanın geri kalanı da hükumetin suriye politikalarından dolayı bize işid ve el kaide destekçisi diyor! 3-5 kişi üzerinden insanları nasıl böyle genelleyebiliriz? sunduğun argüman saçma bence.
Genelleme yapmak istemedim açıkçası. Her kürtü bu yönde düşündüğünü demek istemedim açıkçası ama gel gör ki bunların ortamı baya genişti ve hepside bu yönde hareket ediyormuş.

Gizli saklı destek çıkıyorlar işte. Bu böyle olunca güven de kalmıyor işte.

Ha şunuda belirtmekte fayda var belki. Kürt halkın yerinde biz Türkler olsak acaba benzer yollumu giderdik ? Olabilir yani. Terörist biz olurduk büyük ihtimalle o vakit.

Suclu federasyon

Teror örgütü sevdalisi olan bu sacma sapan kulube lisans veriliyor,Türkiye cumhuriyetinde istiklal marsimiza her turlu saygisizlik yapiyorlar yillardir

Diyarbakirspor yillarca Super ligte oynadi neden hic bu tarz sorunlar olmadi

Suclu federasyon

Teror örgütü sevdalisi olan bu sacma sapan kulube lisans veriliyor,Türkiye cumhuriyetinde istiklal marsimiza her turlu saygisizlik yapiyorlar yillardir

Diyarbakirspor yillarca Super ligte oynadi neden hic bu tarz sorunlar olmadi

Ne olduğu neye hizmet ettiği apaçık belli bu amedspor'u burada bile savunan var. Üzülüyorum gerçekten. Devlet nasıl izin vermiş bunun kurulmasına belli değil. Demirören federasyonu işte. Allah'ın cezası Demirören federasyonu.

Geri
Üst Alt