Terror oluyor.
Bazen keyif olsun diye AKIT TV'deki Baska Acidani izliyorum tam o AKPliler gibi konusuyorsun yalniz

Ac bak ayni argumanlar, lol.
Egitimden bahsediyorum, evet. Polarization literaturune veya populist literaturune bakarsan sizin gibiler baslatiyorlar insanlarin cektigi eziyetini.
Floyd olmusse olmus. Adam yargilanacak. Kac police officers oldu gecen sene biliyormusun? Kac beyaz can gitti polisler yuzunden gecen sene biliyormusun? Biraz ac bak sayilara. Istedigin gibi estimate yap yine beyaz canlilar daha fazla olmus polisler yuzunden. Ya Amerikada maalesef kultur haline gelmis polis siddeti ama silahlari serbest birakan bir ulkeden bu beklenebilir yinede.
Dolayisiyla o katil polis yargilanacaktir liberal democracyde bir hukuk devleti var, bu tur rejimlerde adalet boyle saglaniyor. baska turlusunu istersen gidersin asiaya arap ulkelerine orda yargilatirsin kendini.
BLM ve Antifa yaptigi saygisizlik ve terror butun ulkelerde savunabilcek halindesin peki sunu soyle bana bu nasil bir demokrasi savasidir? Suan Seattlede olan CHAD-bolgesi neyin nesi mesela?
Gecen gun Rasmussen'den okudugum bir makale ve sonuclara gore BLM yaptigi protestler backlash vermis poll'larda. Suan daha fazla siyahi insanlar Trump'a destek veriyor. Muthis bir is cikardiniz gercekten. Su radikalzm'den bi bikmadiniz.
Avrupadada backlash verecek bekleyip gorebilirsin. Daha fazla sagci populist liderler ortaya cikabilir bu olaylardan sonra. Sagolun gercekten.