amerika birleşik devletleri

Gta oynuyor sanki piçler

Çok ilginç işler dönüyor. Durulacak diyorsun olaylara, tekrar bu tarz olaylar meydana geliyor. Silahı olmasa belki elemanı linç edip onlar öldürecekti, oda belli değil. İki tarafta mal. Doğal seleksiyon gibi olay, biri mapusa biri mezara, iki tarafta neyi savunduğunun da farkında değil

Çok ilginç işler dönüyor. Durulacak diyorsun olaylara, tekrar bu tarz olaylar meydana geliyor. Silahı olmasa belki elemanı linç edip onlar öldürecekti, oda belli değil. İki tarafta mal. Doğal seleksiyon gibi olay, biri mapusa biri mezara, iki tarafta neyi savunduğunun da farkında değil
Sanki birileri yeniden körüklüyor bana öyle geliyor artık. Geçen bi zenciye uzun süre elektrik şoku verme ve köpeğin ısırması, polisin yüne zenciyi öldürmesi. Valla belki haklı polisler o mevzularda ama öncesini bilmiyoruz basına yansıyan hep polislerin orantısız güç kullanması. Haliyle halk da iyice patlama noktasına geliyor. İnş daha büyük bir ırk savaşına dönmez bu iş

364umjm4.jpg

Tamamen macera arayan 2 eleman. Amerikan toplumunun çoğunluğunun cahilliğinin göstergesi. Kadının biri çantasına beysbol sopası tıkmış get back diye bağırıyor, diğeri yarı otomatik- tam otomatik silahlarla çevrelemiş, belinde silahlarla polisle rahatlıkla konuşuyorlar.. Türkiyenin sakin bir şehrinde yaşayan bana çok ütopik geliyor bu olaylar. Silahı polislerde bile görmüyoruz bizim ilde. Bunlar sırf ego kasmak için silahla ve askeri üniformayla sokakta geziyor ve zevkine birbirlerini öldürüyorlar. İnstada hikaye atmak içinde iki tarafta herkeste telefon birbirlerini videoya alıyorlar, elemanlar çok soğukkanlı, herşeyi çekmişler. Ben 2 mahalle öteden silah sesi duysam balkondan içeri geçerim.

Mutlaka provokasyon yapan tipler vardır, maksatlı gidenler vardır ama bu amerikan ahalisi zaten her biri bi kavga çıksa da ben birine sıksam mantığıyla geziyorlar. Bu zamana kadar poligonda kullanmaları silahı kesmemiş herifleri.

bu amerikan polisi cidden zıvanadan çıkmış durumda

Ulan tazer falan yok mu? Coplasaydiniz. Herif direk 7 kursun sıkmış. Hayvan oglu hayvan.

Yargı sistemimizi batıdan aldık, bizde ki serbest kalmalarda normal

Ayrıca Afrika da onca siyah ölürken olayları izlemekle yetinen batının ben taaaaa

Chicago 'da 3 milyon kisi yasiyor. Her sene ortalama 500-600 kisi vurularak olduruluyor. Cogunluk birbirini vuran zenciler tabi ki. Bunlarin bir kismi kaza kursunu. Orada da kimse bir sey yapmiyor.

ABD Pasifik filo komutanlığından yapılan açıklamaya göre güdümlü füze gemisi USS Mustin Tayvan Boğazı’ndan geçerken Çin ordusu tarafından ‘taciz’ edildi.

Nükleer savaş uçakların restorasyonları yapılmış Amerika'da, dünyayı mahvedicek herifler

Hiç bir güç nükleer silah kullanamaz.
Bu dünyanın sonu olur.
O kadar çok nükleer başlık var ki şu an dünyada, 4te birini kullansan insanlık biter.

Gscimbom

Geri
Üst Alt