- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
capsiz geziciler amerikayi karistirmaya calisiyor
kiliseye ayakkabiyla girenler varmis !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selam murphcapsiz geziciler amerikayi karistirmaya calisiyor
Trump hala politik cikar saglama pesinde ama kendi kafasina sikacak gibi gorunuyor bence
as demir reisim nassin iyimisinSelam murph
Yorgunum muradim uykum varas demir reisim nassin iyimisin
Olay anlattığın gibiyse, iş değişir tabii.@Onur Adıbelli
umarım basına gelmez dükkanın yagmalanmaz
adamın dükkanı yağmalanmaya başlıyor. adam da elinde kılıçla iş yerini korumak için çıkıyor ancak herhangi bir saldırıda bulunmuyor. göstericiler dükkan sahibine taş atmaya başlıyorlar. adam önce kaçmaya çalışsa da sonradan kılıçla kendisine taş atanlara saldırmaya çalışıyor. arkasından linç ediliyor, suratına taş isabet edince bilincini kaybediyor ve o esnada cüzdanı çalınıyor. videonun editlendiği zaten belli.
Polisler bir gazeteciyi öldürmüş.
Video da pek belli olmuyor ama ölmüş diye yazıyordu haberlerde.
Artık bunun önünü alamazlar.
Ya ikna yoluyla gidip siyahilerle anlaşacaklar ya da bu kaos aylarca devam edecek.
Corona da cabası.
Gscimbom mobil
videosu var mı? Geçen CNN'in siyahi muhabirini tutuklayıp beyazı bırakmaları canlı yayında tilt etmişti. Bilerek mi yapıyorlar diye düşündüm. Sanki ülkeyi karıştırıp rednecklerden oy alma derdinde mi Trump anlamadım. Sakinleştirme yerine sürekli bir provokasyon var. Canlı yayında tutuklamalardan tut, Trump'ın protestocuları vurma tehditine kadar. İlginç bir şekilde ilerliyor olaylar.Polisler bir gazeteciyi öldürmüş.
Video da pek belli olmuyor ama ölmüş diye yazıyordu haberlerde.
Artık bunun önünü alamazlar.
Ya ikna yoluyla gidip siyahilerle anlaşacaklar ya da bu kaos aylarca devam edecek.
Corona da cabası.
Gscimbom mobil
Haberi değiştirmişler.yok artık
Son dakika… ABD’de protestolar artıyor: Gazeteciyi vurdularvideosu var mı? Geçen CNN'in siyahi muhabirini tutuklayıp beyazı bırakmaları canlı yayında tilt etmişti. Bilerek mi yapıyorlar diye düşündüm. Sanki ülkeyi karıştırıp rednecklerden oy alma derdinde mi Trump anlamadım. Sakinleştirme yerine sürekli bir provokasyon var. Canlı yayında tutuklamalardan tut, Trump'ın protestocuları vurma tehditine kadar. İlginç bir şekilde ilerliyor olaylar.