amerika birleşik devletleri

Hani bir laf vardi sivil hukuk zenginlerin malvarliklarini mesrulastirmak, cezai hukuk ise onlari korumak icin vardir. Yagmalayanlar boyle firsatlari kollarlar. Politikacilar ve zenginler her gun yagmalarlar. Sonucta zenginlere gene bir sey olmayacak. Olan garibana, arada kalana, ideallerini korudugunu sananlara olacak. Siddet cozum degil diyorsunuz ama goruldugu uzere siddet kullanmadan da kendini koruyamiyorsun.

Hakların hepsi savaşarak kazanıldı güç gösterilerek öyle duran adam eylemi yaparak değil tabii biz çok uzak olduğumuzdan olmaz öyle olur mu haklıyken haksız oldular falan diyoruz.

Ulan çok iyi ya

Yıllardır milletin başına sorun olan herkese ayar vermeye calısan abd işallah kendi başınızı yersiniz

@Onur Adıbelli
umarım basına gelmez dükkanın yagmalanmaz

adamın dükkanı yağmalanmaya başlıyor. adam da elinde kılıçla iş yerini korumak için çıkıyor ancak herhangi bir saldırıda bulunmuyor. göstericiler dükkan sahibine taş atmaya başlıyorlar. adam önce kaçmaya çalışsa da sonradan kılıçla kendisine taş atanlara saldırmaya çalışıyor. arkasından linç ediliyor, suratına taş isabet edince bilincini kaybediyor ve o esnada cüzdanı çalınıyor. videonun editlendiği zaten belli.
Olay anlattığın gibiyse, iş değişir tabii.
Edit: Yazıyı okumamıştım.

Devletin vermis olduğu gücün gösterisini yapmış o polis denen yaratık. İnsan canına kasıt bu kadar kolay olmamalı. Adalet, hukuk diye göt kesen ülkelerin düştüğü durum içler acısı.

Polisler bir gazeteciyi öldürmüş.
Video da pek belli olmuyor ama ölmüş diye yazıyordu haberlerde.

Artık bunun önünü alamazlar.
Ya ikna yoluyla gidip siyahilerle anlaşacaklar ya da bu kaos aylarca devam edecek.
Corona da cabası.

Gscimbom mobil

Ya ikna yoluyla gidip siyahilerle anlaşacaklar ya da bu kaos aylarca devam edecek.
Corona da cabası.

Gscimbom mobil

yok artık

Corona da cabası.

Gscimbom mobil
videosu var mı? Geçen CNN'in siyahi muhabirini tutuklayıp beyazı bırakmaları canlı yayında tilt etmişti. Bilerek mi yapıyorlar diye düşündüm. Sanki ülkeyi karıştırıp rednecklerden oy alma derdinde mi Trump anlamadım. Sakinleştirme yerine sürekli bir provokasyon var. Canlı yayında tutuklamalardan tut, Trump'ın protestocuları vurma tehditine kadar. İlginç bir şekilde ilerliyor olaylar.

videosu var mı? Geçen CNN'in siyahi muhabirini tutuklayıp beyazı bırakmaları canlı yayında tilt etmişti. Bilerek mi yapıyorlar diye düşündüm. Sanki ülkeyi karıştırıp rednecklerden oy alma derdinde mi Trump anlamadım. Sakinleştirme yerine sürekli bir provokasyon var. Canlı yayında tutuklamalardan tut, Trump'ın protestocuları vurma tehditine kadar. İlginç bir şekilde ilerliyor olaylar.
Son dakika… ABD’de protestolar artıyor: Gazeteciyi vurdular

Sözcü'de video da var ama pek bir şey anlaşılmıyor.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt