- 20 Ağustos 2017
- 18.986
- 12.711
- 1.653
Ceza aldı mı yani?
Almadi ama alacak. Bu sefer kurtulusu yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceza aldı mı yani?
En ufak bir umudum yok ama inşallah dediğin gibi olur.Almadi ama alacak. Bu sefer kurtulusu yok.
En ufak bir umudum yok ama inşallah dediğin gibi olur.
@Murat Yanut
![]()
George Floyd'u öldürmekle suçlanan polis hakkında 13 yıl önce şikayette bulunan kadın konuştu - BBC News Türkçe
Los Angeles Times bundan 13 yıl önce polis memuru Derek Chauvin hakkında şikayette bulunan Melissa Borton'un yaşadıklarını aktardı. Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili ayrıntı vermedi.www.bbc.com
2011'den bu yana Minneapolis'te polis memuru olarak çalışan Chauvin'in kariyeri boyunca "aşırı güç kullanmaktan" defalarca şikayet aldığı, hakkında bir kez daha açıldığı ancak şimdiye kadar hiç cezaya çarptırılmadığı belirtiliyor.
Özgürlükler ülkesi. Yersen tabii.Daha öncede bir sürü vukuatı var deniyordu bi haberde de.
Bi kahin trump ABDnin son başkanı olacak diyordu, gülmüştüm. Hadi hayırlısı.
Michael moore'da benzer bir şey söylemişti, tabi onunki kehanetten ziyade sistemi çökerteceğini söyledi.
Bizim bir arkadaşta eski forum üyesi hatta. "Amerika dediğin ülke 50 yıla yok." demişti. Çocukla taşak geçtik, tiye aldık, itin götüne soktuk. Bugün Seattle olaylarının linkini atıp hepimize sövdü kaç yıldır bekliyormuş sksjssjsBi kahin trump ABDnin son başkanı olacak diyordu, gülmüştüm. Hadi hayırlısı.
Michael moore'da benzer bir şey söylemişti, tabi onunki kehanetten ziyade sistemi çökerteceğini söyledi.